Magas lányok (180 cm körüliek, plusz, minus 3-4cm) ti jól érzitek magatokat a bőrötökben? Nem zavar ez a magasság? Vannak hátrányai párkapcsolat téren?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 19:15
1/16 anonim válasza:
175 vagyok,+4-6 cm sarok és én szeretek ebben a magasságban létezni,pasim is magas.Miért,téged zavar h magas vagy v csak úgy kérded?:)
2/16 anonim válasza:
176 cm vagyok, remekül érzem magam a bőrömben :D Még sosem tetszett nálam alacsonyabb férfi, szóval nem voltak negatív tapasztalataim ilyen téren, általában még a 6-10 centis magassarkúk is beleférnek:) Egyébként nagyon szeretem a magassarkúkat. Örülök, hogy magas vagyok. 21/L
3/16 anonim válasza:
174 cm - nekem túl sok. Mindig irigykedem az alacsony, törékeny barátnőimre, zavar, teljesen föléjük magasodok.
4/16 anonim válasza:
Én 147 vagyok, bár olyan magas lennék, mint ti.
5/16 A kérdező kommentje:
Én 178cm vagyok,de nagyon utálom.Főleg akkor zavaró,ha körülöttem alacsonyabb emberek vannak,és messziről kitűnök a magasságommal.
2010. nov. 21. 22:19
6/16 anonim válasza:
180cm-is vagyok, és hát már megszoktam, de azért olykor jó lenni, kicsit kisebbnek lenni.
7/16 anonim válasza:
178 cm vagyok én is, de engem nem zavar.:D nem okoz gondot..:) ált. a fiúknak az alacsony lányok tetszenek, mert azok "aranyosak", de olyan is van, akinek a magasak.
8/16 anonim válasza:
én 175 vagyok és szeretem, megszoktam, h a legtöbben alacsonyabbak nálam, és idegesít, ha valaki lány létére magasabb :D viszont a magassarkú parás, ha a barátommal vagyok, max 5 centiset vehetek fel, mert csak picit magasabb nálam.
9/16 anonim válasza:
Én 179 centi vagyok és a válaszom nem, nem érzem jól magam a bőrömben. Ráadásul a magasságomhoz még széles vállak is társulnak ezért úgy érzem magam mint egy troll. Olyan mint ha egy rossz testbe zártak volna be, utálok tükörbe nézni. Nem vehetek fel magas sarkú cipőt, nagyon nehezen kapok magamra nadrágot. Kilógok minden társaságból mert mindenki kb alacsonyabb nálam. A fiúk nem szeretik a náluk magasabb lányokat ezért itt is hátrányban vagyok (voltam amíg szingli voltam). Ha valaki nem modell akkor csak hátrányt jelent az ekkora magasság. Ráadásul az is nagyon nagy csapás volt hogy nem folytathattam a balettozást, pedig azt imádtam kislány koromban, szerettem volna balett táncosnő lenni. De ez is a magasságom miatt hiúsult meg. Nekem egész életemben nagy traumát okozott ez, sokszor az utcára sem volt kedvem kimenni. A párom nálam egy kb 5 centivel magasabb és ő imádja hogy ilyen magas vagyok,mindig magas barátnőt szeretett volna, ez azért nagyon tartja bennem a lelket.
10/16 anonim válasza:
Én 180 centi fölött vagyok, talán 181 vagy 183. Egyáltalán nem zavar. Büszke vagyok rá! Engem mindig megnéznek. Szerintem egy magas lánynak szépek igazán az arányai. Nekem is mondták már, hogy szép hosszú a lábam és a derekam.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van, de másokból meg sok van! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!