Jó méretek modellkedéshez ill. manöken munkához? Magasság: 18O cm Testsúly: 65 kg Mellbőség: 92 cm Derékbőség: 65 cm Csípőbőség: 95 cm U. I. keményen tornázom, szóval izom az van.
Hasonlo testalkatod van, mint nekem, annyi kulonbseggel, hogy az en sulyom 3 kiloval kevesebb, a derekam es a csipom pedig 5 centivel kisebb, a cicim kettovel.
Ezt csak azert irom le, mert ez a par centi nem sok, tehat kb tenyleg hasonloak vagyunk. Ruhaban nekem szoktak mondani, hogy modellalkatu vagyok (csak en mar nem modellkorban vagyok, de nem banom).
Viszont 2 dolog van:
en is sokat edzek, igy eleg izmos vagyok, ez latszik a hasfalamon, derekamon, karomon, combomon eleg jol. Modelleknel ez nem pont elony, jobban szeretik modelleknel az egyenesebb, gyengebb formakat, ha erted mire gondolok. Peldaul egy izmos kar, egy erosebben latszo combizom nem elony.
A masodik pedig az, hogy a suly nem igazan szamit, inkabb a centiket nezik es azt szeretik ha a derek 60 koruli, max 61-62, a csipo pedig 90.
www.vmmodel.hu
h megtudd mi kell a modellkedéshez és hogy jelentkezz h megnézd milyen esélyeid vannak
Egyébként nem testedzésről van szó, még a fogyás a cél nem a szembetűnő izmok, max a hasamon...
komik még jöhetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!