Ideális ez a comb méret és testsúly?
Nem tudom, hogy te miert latod nagynak...
En 178 cm magas vagyok, 60 kg (vegre, mert eppen sulynovelesen vagyok), 50 cm-es a combom a legszelesebb ponton es vekony, jo formaja van. Minden ez, csak nem vastag. :-)
Szoval nem tudom hogy a te 50 centised hogyan lehet vastag...
Azt meg foleg nem tudom, hogy miert akarsz te fogyni.
Szerintem nem a sulyoddal lehet neked gondod, hanem az alakoddal, azon kellene valtoztatni.
A tested allaga nem tetszik? Tul puha? Laza?
Tenyleg, mi a baj vele?
En sajnos nem figyeltem magamra bo fel evig es nagyon lefogytam (55 kilora) es valami borzasztoan neztem ki, sovany voltam es tonustalan volt a testem. Izomerosito, alakformalo edzeseket csinalok, meg sulyzos edzest, sok feherjet eszem, igy sikerult felszedni par kilot izom formajaban.
Hat, ajanlom, hogy probald ki, mert nagyon jol mutat, nekem a combom is olyan kemeny, mint a ko es nagyon jo formas.
Elso valaszolo vagyok.
Tenyleg jol jonne egy foto.
En most majd megszakadtam, annyira talalni akartam fotot, amin rendesen latszik a combom, de a frissek kozul meg veletlenul sincs olyan...
Ez a ketto regebbi, meg az edzes elotti allapotbol valo. De ezeken nem is 50-es, hanem 52 koruli.
OK, meztelen foto jobb lenne, de most a tiedet ehhez kepest vastagabbnak latod, vagy vekonyabbnak, vagy milyenebbnek? (Mar amennyi igy latszik nekem belole, bocsi, de tenyleg nem volt erre alkalmas kep most itt nalam hirtelen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!