Magas lányok (180 cm körüliek, plusz, minus 3-4cm) ti jól érzitek magatokat a bőrötökben? Nem zavar ez a magasság? Vannak hátrányai párkapcsolat téren?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 19:15
11/16 A kérdező kommentje:
Olyan jó,hogy olyanok is írnak akik szeretik ezt a magasságot,és büszkék rá.Valahogy ez nekem is több önbizalmat,és erőt ad ahhoz,hogy én is elfogadjam magam:D
2010. nov. 25. 15:34
12/16 anonim válasza:
Én eddig a 170 centis magasságomat utáltam, a legtöbb ismerősöm/barátom alacsonyabb nálam, és ez mindig idegesített... Vagy ha szórakozni mentünk, és felhúztam egy magassarkút, akkor meg még magasabb voltam náluk... :D Azért jó volt olvasni ezeket a hozzászólásokat, rájöttem, hogy szinte szerencsésnek is mondhatom magam... :) Meg persze az is jó, hogy vannak, akik nálam sokkal magasabbak, és még is jól érzik magukat a bőrükben. Akkor én miért ne tehetném? :)
13/16 anonim válasza:
1.73 vagyok, engem inkább az zavar, hogy hosszabb a derekam, mint a lábaim. régebben fordítva volt, 1 évvel ezelőtt gyönyörű voltam :/ 17/L
14/16 anonim válasza:
Kedves 2010-11-24 18:29!
Szerintem a pasik szeretik a magas lányokat! Tudok olyan alacsony pasikról, akiknek szintén imponálóak a magas lányok! A széles vállad pedig szerintem nem hátrány, főleg ha van hozzá még egy szép csípőd! Pl a tesóm 190 és az alacsony lányokról úgy nyilatkozik, hogy "Mit kezdjek vele?".
Én nem rég ismerkedtem meg egy nálam 4-5 centivel alacsonyabb sráccal, és olyan magával ragadó a személyisége, hogy ez rohadtul nem érdekel!
23/L
15/16 anonim válasza:
legalább kitűnsz a tömegből és téged néznek :D
16/16 anonim válasza:
180 centi vagyok és simán felveszem a 10 centis magassarkút, mert imádom, hogy az emberek megnéznek. És igen, régen nem szerettem, de mostanra megbarátkoztam vele. A magas lányok mindig több figyelmet kapnak, sokkal több minden jól áll rajtuk, és ugyanúgy lehet egy magas lány is "törékeny" alkat, sőt! Plusz gyönyörű szexi hosszú lábak, ezt a srácok is imádják! Puszi minden magas lánynak! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!