Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170-180 cm közötti lányok....

170-180 cm közötti lányok. Hogy érzitek magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok és hát eléggé vékony. Emiatt mostanába elég sokszor rosszul érzem magam. Bár sok lány mondja, hogy szeretne ilyen "modell" alkatot, én sokszor aztkiánom bárcsak kicsi lennék..
2012. márc. 30. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 175 cm magas vagyok, és egyáltalán nem zavar, simán felveszek magassarkút. Szerencsére vannak magas pasik szép számmal! De engem a "kicsik" is megbámulnak! :))
2012. márc. 30. 22:09
 2/14 A kérdező kommentje:
magassarkúval szinte nemis próbálkozom.. de majd megszokom ha egy magas fiú meghódítja a szívem, és majd ketten kitűnünük a tömegből a magasságunkkal .DD
2012. márc. 30. 22:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Én 176 cm vagyok, és simán felhúzok 12 centis magassarkút is, a pasim közel 2 méter :D.

Én kifejezetten szeretek magas lenni, örülök neki :).

2012. márc. 30. 22:15
 4/14 A kérdező kommentje:
húúú,2 m nemsemmi.: ) hátha énis kifogok egy ilyen pasit! és énis megakarom szeretni a magassagom : )
2012. márc. 30. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
én is 175 vagyok,de kosarazom és ott minden csaj tök magas én ott kicsinek számítok szóval kb néha alacsonynak is érzem magam az utcán is,mert valahogy bennem az van,hogy kicsi vagyok :D csak néha a buszon jövök rá,hogy körbe nézek és a 80% felett átlátok..de én is simán felveszek 10cm magassarkúkat.
2012. márc. 30. 22:30
 6/14 A kérdező kommentje:
óóódejó olvasni , hogy vannak sorstársaim.. énmeg pont, járokk edzésre és ottis énvagyok a legnagyobb, a legjobb barátaim is olyan kicsik.. ezért olyan kis különcnek érzem magam.:)
2012. márc. 30. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Én miért nem látok soha magas lányokat magassarkúban? :-)) Én 178 cm vagyok, és így jól érzem magam, de magassarkúba már nem, mert mindenhol akkor én vagyok a legnagyobb. Ha több lányt látnék biztos én is többet hordanék.

Szóval általában jól érzem magam, csak most például aki udvarol nekem fiú, pont akkora mint én és zavarja. Benne úgy él, hogy a férfinak kell magasabbnak lennie és kész. Nem engem bánt vele, inkább ő szeretne magasabb lenni. Ilyenkor szeretnék én is kisebb lenni.. Amúgy elvagyok. :-)

2012. márc. 31. 08:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja és 22/L :-)
2012. márc. 31. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Én 170-171 cm vagyok, imádok ekkora lenni, nekem ez a tökéletes magasság. Pont emiatt tök jó, arányos az alakom, és pasit sem nehéz találni, mert kb. minden srác 175 cm felett van.
2012. márc. 31. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:

én nem akarok kicsi lenni..

14L

180 cm

2012. márc. 31. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!