Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170-180 cm közötti lányok....

170-180 cm közötti lányok. Hogy érzitek magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok és hát eléggé vékony. Emiatt mostanába elég sokszor rosszul érzem magam. Bár sok lány mondja, hogy szeretne ilyen "modell" alkatot, én sokszor aztkiánom bárcsak kicsi lennék..
2012. márc. 30. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
174 centi vagyok, utálom:D
2012. márc. 31. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:

kezdj el sportolni valamit, amihez jó a magasságod. Ha sikeres leszel a sportban, az önbizalmat is ad, főleg, hoyg hasonlóan magas emberek között mozogsz.

Én 182 vagyok, fiatal koromban kifejezetten élveztem, ahogy a csapattársaimmal vonultunk

2012. márc. 31. 16:26
 13/14 A kérdező kommentje:
sportolok én eleget, versenyszerűen, sikeres is vagyok.. de valahogy ottis nagynak érzem magam.:DD úgylátom megoszlanak a vélemények, de többen írták, hogy szeretik a magasságukat.:)) énis megszeretném szeretni.:)
2012. márc. 31. 21:56
 14/14 anonim válasza:
174cm vagyok, 15 éves és szeretek ekkora lenni :) Fiút viszont nehéz lenne talán én úgy érzem.. Akiket én ismerek mind kisebb nálam :/
2016. dec. 22. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!