Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centis nők, ti hány...

165 centis nők, ti hány kilósan érzitek jól magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, de még sose értem el olyan alakot, amire azt mondhatnám, hogy elégedettséggel tölt el. Tavasszal fogytam 8 kilót, most újra fogyókúrázok és elhatároztam, hogy addig nem állok le míg el nem érem az áhított alakot. Újabb 2 kiló ment le eddig, de kíváncsi vagyok kb. mennyi választ még el attól, amit mások jónak gondolnak ehhez a magassághoz.
2012. jún. 27. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
18/18 as vagyok.most olvastam egy-két kedves hozzászólást.Szerintem mindenkinek megvan az a bizonyos súly,ami normál étkezés mellett beáll neki.Nekem ez volt átlagban 55 kiló,mindíg volt rajtam egy-két hurka.Most 2 gyerek után lefogytam 49-re.így érzem jól magam.Nem koplalok!!!!Rendesen eszekpl. ma ettem reggelire tejbedarát, tízóraira a gyerekekkel két lekváros kenyeret, meg egy kis almát, ebédre krumplifőzeléket virslivel,kenyérrel, du. ettem még almát, málnát,+még egy tányér főzeléket, meg egy szelet bundi kenyeret.Lemozgom a gyerekek mellett amit eszek,van egy csomó energiám, nem vagyok anorexiás,csak szerencsés!!!!!Van olyan barátnőm,aki negyed annyit nem eszik mint én, és háromszor akkora feneke van,mint nekem.......ennyi, szerencse kérdése az egész, nem kéne minden csontos nőt anorexiásnak nevezni, mert ez azért nem olyan,mint ha lebunkóznál valakit.
2012. jún. 27. 21:57
 22/61 anonim ***** válasza:

52-55 kg, 164 centihez.

33N

2012. jún. 27. 22:03
 23/61 A kérdező kommentje:

Nem valami szerencsés ez sem, tényleg vigyázz magadra és a csontjaid egészségére. Talán az se ártana meg, ha egy kicsit erősödnél, nem hízásra gondolok, hanem sportra :)

Nagyon furcsa, hogy ennyire megoszlanak a vélemények, többen is emlegettétek ezt a bűvös 46 kilót, ami nekem még mindig kevésnek tűnik, viszont van aki 60 kilósan is csinosnak érzi magát. Én 60 alá szeretnék menni mindenképp, de 50 alá azért nem. Tudom, hogy az, hogy ki mit tart ideálisnak nagyban függ az alkati adottságoktól, de szerintem az önkép és a média által sugárzott modell alkat is jócskán benne van a dologban. Azt azért nem szeretném, hogy zörögjenek a csontjaim, nem is tudom magam elképzelni olyan nagyon vékonyan, csak egy egészséges, nőies formát szeretnék elérni és nem hiszem, hogy ehhez még tizenkilókat kéne fogynom, persze mindenki máshogy látja önmagát.

2012. jún. 27. 22:04
 24/61 A kérdező kommentje:

20-as tudom hogy nagyon nehéz, de ne add fel, szorítok hogy sikerüljön!

18-as, tényleg szerencsés vagy, hogy rendesen ehetsz és nem hízol el. Az a lényeg, hogy Te jól érzed magad a bőrödben, ha neked ez a megfelelő súly, akkor más véleménye nem számít. Majd én is rájövök, hogy nekem mi lesz a jó, csupán kíváncsi voltam más nőkre is.

Ment a zöld minden segítőkész hozzászólónak, függetlenül attól, hogy egyeznek-e a gondolataink vagy sem, hiszen felőletek érdeklődtem Ti pedig válaszoltatok :) Köszönöm!

2012. jún. 27. 22:12
 25/61 anonim ***** válasza:

Én pl. a 160 centimmel, 50-52 kg-osan már vékony voltam, akkor volt a legjobb:) 55 kg-osan is jól érzem még magam mert nehezek a csontjaim, de 60 kgosan már telt vagyok.

20/L

2012. jún. 27. 22:17
 26/61 anonim ***** válasza:

Én sokáig voltam 57-58, az végül is korrekt :) 52-vel már nagyon sovány voltam. Most rengeteget híztam, pillanatnyilag 85 kiló vagyok :( Már annak is örülnék, ha 65-re lemenne.

Mondjuk ezekben az adatokban az is benne van, hogy úgy 5 kilót simán letagadhattam bármelyik súlyomból. Azaz 57 kilósan néztem ki úgy, mint más 52 kilóval. De most hiába nézek ki "csak" 80-nak, ez nem vigasztal.

Mindenesetre próbálok fogyni, drukkoljatok nekem! Nehéz lesz, mert hormonzavar miatt híztam és elvileg ilyenkor a szervezet ellenem dolgozik, de remélem, sikerülni fog!

2012. jún. 28. 02:54
 27/61 anonim ***** válasza:

Én drukkolok mindenkinek, függetlenül attól, hogy fogyni vagy hízni akar, esetleg tartani a jelenlegi súlyát. :)

Az látszik itt amúgy a legjobban, amit az első hozzászólásom végén írtam is, hogy a magasság egyezősége semmit sem jelent, mindenki máshogy érzi magát a legjobban, máshogy is néz ki a legjobban. Egyszerűen nem vagyunk egyformák, és ez így jó. :)

És köszönöm, igyekszem vigyázni, meg erősíteni magamat. :)

2012. jún. 28. 07:27
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon magas a testzsírszázalékom 54 kilósan. De komolyan, 32 %. Köszönhetem ezt a sok gyökér diétának amit egyébként ezen az oldalon is előszeretettel terjesztenek. Mi lett az eredmény? Izomvesztés, visszazsírosodás, alaktalanság.

Most 48 kilóra szeretnék lemenni utána pedig izomépítés következik. Le lehet pontozni, de minden eset egyedi és nem mindenki vékony, veszes aki 54 kiló.

160cm vagyok amúgy. De leszögezném, hogy nem akarok 48 kg maradni, csak zsírtveszteni. Felelősen, okosan.

2012. jún. 28. 10:00
 29/61 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, én voltam 68 kg, lefogytam 55-re, majd 49-re, de ahogy vége lett a vizsgaidőszaknak és hazajöttem, visszahíztam 56 kg-re és most fogyózom, már 53-nál tartok és 46 kg a cél. Nem leszek anorexiás, mert már voltam az néhány évvel ezelőtt , de mégis 46 kg-val éreztem magam a legjobban és az alkatomhoz is az illik. Tehát most fogyózom és sportolok.

20/L

2012. jún. 28. 11:03
 30/61 anonim ***** válasza:
Én a 165 mellé 47 vagyok, bár még csak 14 éves. De teljesen megvagyok ezzel a súllyal elégedve:D A körte alkatommal már kevésbé.
2012. jún. 28. 11:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!