Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centis nők, ti hány...

165 centis nők, ti hány kilósan érzitek jól magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, de még sose értem el olyan alakot, amire azt mondhatnám, hogy elégedettséggel tölt el. Tavasszal fogytam 8 kilót, most újra fogyókúrázok és elhatároztam, hogy addig nem állok le míg el nem érem az áhított alakot. Újabb 2 kiló ment le eddig, de kíváncsi vagyok kb. mennyi választ még el attól, amit mások jónak gondolnak ehhez a magassághoz.
2012. jún. 27. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:

164 vagyok és 63 kiló. Most saját magamhoz képest nagyon meg vagyok hízva, de nincs elég lelkierőm fogyni. Voltam már 53 is, akkor nagyon nyúzott voltam, nekem az ideális az 56 lenne, de 58 az ami tartósabban meg szokott maradni, szerintem azt a súlyt igényli a szervezetem.

Aki 50 alá akar fogyni, annak üzenem, hogy segítségre van szüksége, mert az egészségtelen, és súlyon önkép-zavara utal. (Vagy egyszerűen csak buta kis birka, aki együtt béget a média által terelgetett nyájjal.)

2012. jún. 27. 21:06
 12/61 anonim ***** válasza:
súlyon=súlyos
2012. jún. 27. 21:07
 13/61 anonim ***** válasza:
zavara=zavarra bocsánat, siettem
2012. jún. 27. 21:08
 14/61 anonim ***** válasza:

2-es/9-es!

Elhiszem én! :) Ezek szerint az első csoportba tartozol: madáralkat vagy pehelykönnyű csontozattal.

Én is körte alkat vagyok, aránytalan alul-felül, pont ezért nem szeretem magam 46 kilósan, mert addigra felülről eltűnök. :)

Egyébként az én paramétereim mellett (158 cm/ 50 kiló) pont akkora a derekam, mint neked és én is 27-es farmert hordok (26-os még nem jön rám). Szóval következtetés:

inkább centit írjatok! A kilók nem mondanak semmit. :D

2012. jún. 27. 21:15
 15/61 anonim ***** válasza:

Ó, még valami 2-es/9-es!

Figyelj oda a kalciumbevitelre, mert ilyen csontozattal nagyobb az esélyed, hogy idős korodra csontritkulásod legyen!

Kérdező!

Kérlek, ne haragudj az offért! :)

2012. jún. 27. 21:17
 16/61 A kérdező kommentje:
Elhiszem amit írsz, változó tényleg hogy az ember csontozata mennyire nehéz, meg persze az izom-zsír arányától is függ és az alkattól is meg sok minden mástól. Én úgy veszem észre magamon, hogy nagyjából arányos a felépítésem, egyformán van rajtam a felesleg, nem aránytalanul. Abban reménykedek, hogy néhány kiló fogyással még szép alakom is lehet. (persze 72 kilósan nem álltam hozzá ilyen pozitívan) Köszönöm a válaszokat és azoknak a hölgyeknek üzenem, akik a fölöslegük miatt nem elégedettek magukkal, hogy próbálják meg, vágjanak bele, mert egy kis siker után igencsak megnő a lelkierő és a kitartás :)
2012. jún. 27. 21:25
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
én 60 kilósan teljesen jól érzem magam a bőrömben :) nem vagyok dagadt, se csontsovány, formás vagyok, és csinos.
2012. jún. 27. 21:28
 18/61 anonim ***** válasza:
20%
44-46 kilósan volt a legjobb.Most 49 vagyok, 66 kilósan zsírdisznó voltam.
2012. jún. 27. 21:51
 19/61 anonim ***** válasza:

2-es és 9-es vagyok.

Köszönöm, hogy hisztek nekem, nagyon jól esik. :)

Igen, tudom, hogy valószínűleg kb. nincsenek csontjaim... de csodával határos módon még csak egyszer tört el egy csontom. :D

(De pl. nagyon rossz sajnos a tartásom, és az is állítólag azért van, mert gyenge vagyok. :(((( )

2012. jún. 27. 21:52
 20/61 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 66kg, de szörnyen érzem magam. Nem rég határoztam el, hogy változtatok, de nagyon nehezen megy.

Igaz voltam 48kg is, de az már kevés volt. Amikor tényleg jól éreztem magam a bőrömben, az olyan 52-55kg körül volt. Most is ez a célom, remélem sikerülni fog.

2012. jún. 27. 21:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!