Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centis nők, ti hány...

165 centis nők, ti hány kilósan érzitek jól magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, de még sose értem el olyan alakot, amire azt mondhatnám, hogy elégedettséggel tölt el. Tavasszal fogytam 8 kilót, most újra fogyókúrázok és elhatároztam, hogy addig nem állok le míg el nem érem az áhított alakot. Újabb 2 kiló ment le eddig, de kíváncsi vagyok kb. mennyi választ még el attól, amit mások jónak gondolnak ehhez a magassághoz.
2012. jún. 27. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

28-as!

Tőlem ment a zöld kéz! :) (5/14/15-ös vagyok)

A 32 % testzsír tényleg brutális. Nekem 57 kilóval is (158 centi) csak 27 % volt.

Most nem tudom mennyi, de a tükör alapján még lenne mit javítani rajta.

És igazad van abbna, hogy az ideális zsír-izom arányt hatékonyan csak úgy lehet elérni, ha előbb kilóban az ideális alá megy az ember, majd az izomzat növelésével "hízik" vissza.

Fél off:

akinek van testzsírszázalékot mutató mérlege, meg tudná mondani, hogy ez a kalkulátor mennyire becsül pontosan?

[link]

2012. jún. 28. 11:24
 32/61 anonim ***** válasza:

"Köszönhetem ezt a sok gyökér diétának amit egyébként ezen az oldalon is előszeretettel terjesztenek. Mi lett az eredmény? Izomvesztés, visszazsírosodás, alaktalanság."

Mintha én írtam volna... 65 kilósan sz@rabbul nézek ki, mint mikor 75 voltam.

Méretre ugyan kisebb vagyok, de "nem tart össze semmi", tükörbe nézek, és olyan, mintha a "bőr, amiben vagyok", 3 számmal nagyobb lenne a kelleténél, na meg a zsír:-S

2012. jún. 28. 11:36
 33/61 anonim ***** válasza:
Utolsó: és még vagyok az antilojális idióta féreg, miután közlöm, hogy a 90 napos diéta hülyeség, és hogy aki Adipexet szed az...retard:D
2012. jún. 28. 11:41
 34/61 anonim ***** válasza:
Én 165 cm vagyok, nemrég lefogytam 52 kg-ra, de nem tetszett, olyan erőtlennek éreztem magam, ráadásul nem is tudtam tartani, csak ha sosem laktam jól. 55-56 kg a nekem ideális, de mindenkinek más :) 21L
2012. jún. 28. 21:43
 35/61 anonim ***** válasza:

ma 11:41

Az előtted szóló vagyok.

Csak mondom, egyiket sem próbáltam.

Csak egyre csökkentettem a kcalt, ahogy fogytam, aztán megállt, és ez lett a vége, mert nem mozogtam...

Az ilyen sz@rokban nem hiszek...

2012. jún. 28. 21:48
 36/61 boer beata válasza:
167 cm vagyok es kb 60 kg erzem jol magam a boromben...annyi is voltam mindig 58-60...most 72-73 vagyok nemreg szultem de igy sem vagyok kimondottan kover
2012. jún. 29. 15:22
 37/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Mentek a zöld kezek :)

jelenleg 60-nál tartok, olyan 55-öt tűztem ki célul a hozzászólások alapján, aztán majd ha sikerül elérnem, meglátom hogy kell-e még fogyni, vagy sem :)

2012. júl. 1. 20:08
 38/61 anonim ***** válasza:
77%

Azért jók az itt járó személyek!

VÉKONY ALKATÚ EGÉSZSÉGES 165 CENTI 45 KILÓS NŐ VÁLASZOLJA HOGY Ő ÍGY JÓL ÉRZI MAGÁT MIVEL EZT KÉRDEZTÉK! HASZNOSSÁGI SZÁZALÉK: 25%

TÚLSÚLYOS, ELÉG EGÉSZSÉGTELEN NŐ VÁLASZOLJA: ÉN 62 KILÓSAN ÉRZEM JÓL MAGAM A 164 CENTIMHEZ, HASZNOSSÁGI SZÁZALÉK: 70%

DEPRESSZIÓS, KILÁTÁSTALANSÁGBAN SZENVEDŐ, MAGÁT LEHETETLENNEK HÍVŐ, ELKESEREDETT, SAJÁT ÉLETÉT FELADOTT, BUTA EMBER VÁLASZOLJA: ÉN SEHOGY SE VAGYOK JÓ, SZAROK AZ ARÁNYAIM AKÁRHOGY IS!, HASZNOSSÁGI SZÁZALÉK: 100%

Na, most! Akik válaszolnak egy véleményt kikérő válaszra mind hasznos választ adnak!!!! Mivel időt pazarolnak arra hogy ők megosszák véleményüket az emberekkel! Ha már az igazságot keresnénk hogy mi a jó válasz mert mi az egészséges akkor meg PONT FORDÍTVA kellenének hogy legyenek az értékelések!!! De mondom ez egy véleményt kikérdező kérdés! Tehát még a depis nő is 100% kéne hogy legyen! Bár ő az is! MERT SZÁNALMAS AZ ÉRTÉKELÉSI SKÁLA!

2012. júl. 3. 00:27
 39/61 anonim ***** válasza:
46%
A másik meg jöttök itt az alkattal csontozattal! oké, lehet van olyan hogy valakinek kisebb a csuklója stb. DE EZ NEM 10 kiló különbség! Max 4-5 kg de inkább 2-3. A másik hogy azért vagy körte alkat mert valószínüleg (visszaszívom ha nem így van) nem sportoltál semmit egész életedbe! A ping pong meg nem sport:). Úszás, futás, bicikli pl! Én érdekes jó alkatú vagyok mert heti 50 kiló métereket futok vagy még felette! Az alak formálható dolog, és te nem körte ALKATÚ hanem ALAKÚ vagy. A kettő más mert az alkat nem formálható!!!
2012. júl. 3. 00:35
 40/61 anonim ***** válasza:
64%
Ja! MÉG LÁTOK ITT DOLGOKAT! A testzsírrol! Na, ha itt lenne pár értelmes ember akkor azok nem úgy kérdeznék hogy: 165 centi vagyok és 56 kiló szerintetek sovány-e vagy dagadt vagyok-e? Hanem azt mondanák mennyi a testzsír százalékuk! Mert 4% alatt mondjuk nagyon kevés nem is szabad az alá menni! Én mondjuk 20% fölé nem ajánlok senki de szerintem 10% körül van az egészséges max +3, -5. Na de hogy visszatérve a súlyra! Honnan tudjam hogy kövér vagy sovány vagy-e? Én régen 10 évesen 45 kiló voltam és 155 centi! És arra voltam kövér! Mindenki azt mondta hogy van rajtam felesleg azt mondták fogyhatnék egy 10-est! Igaz én vékony csontozatú vagyok az is számíthat pár kilót de 5-nél nem többet, és akkor alig volt rajtam izom! Na most jó sok évvel később 10 kilóval könnyebb vagyok és SOKKAL izmosabb. Ez számít. Viszont a lányoknál is lehet izmos lány. Most egy 9% testzsírral rendelkező lányra nem mondom hogy fogyjál mert az izom miatt 165 centihez 56 kiló! Viszont egy otthon ülős TINI lánynak azt mondom hogy legyél 44 kiló! Akkor kb. megvan az a 10% alatti testzsír. És azért is kell alatta mert azért még előtte áll az élet! Biztos hogy még hízni fog! Azért egy tini ne úgy induljon neki az olyan napoknak amikor a munka miatt alig fog bírni egyáltalán aludni hogy 58 kiló ehhez a súlyhoz! Ott van a férfiak közt is! Lance Armstrong 177 centi 71 kg és 8%-nál biztos nincs több zsírja! Most arra nem mondom hogy fogyjon! Mert izmos! Viszont a COD-on nevelkedett überkockának azt mondom ilyen arányokkal hogy -15 kiló zsír + amennyit akarsz izom, de valamit kezdj sportolni! Ezt azért így mondom mert Bradley Wiggins az egyik legjobb kerékpáros napjainkba csak 69 (!) kiló 189 centihez! És mégis izmos! A biciklit valamivel be is kell tekerni 51 kilóméterre óránként és valamivel tartani és kell 50 percig! Csak ő 4-5 százalékos testzsírral rendelkezik mert hegyimenő és ilyen minimálisra le van fogyasztva és mivel neki szálkás kőkemény tartós izom kell nem kell olyan nagy neki elég ennyi is. A másik meg lehet a csontozatába is valami + magasabban azért az emberek kicsit könnyebben könnyebbek (:D:D:D) mert a máj, vese mindikinek ott van súlyként (nem biztos, gondolom ezért). Ezért van hogy 150 centikhez a 35 kilót ajánlják mondjuk egy nőnek! 189 centihez meg már világbajnok kerékpárost is láthatunk 69 kilóval!
2012. júl. 3. 00:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!