Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lányok! Ti mennyit...

Vékony lányok! Ti mennyit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 22:56
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Hmm... A fél életemet evéssel töltöm - és itt vagyok 165 cm-esen, 48 kg-mal... :D Legalább már tudom, hogy nem vagyok egyedül! :)
2009. dec. 19. 16:54
 32/37 anonim ***** válasza:

előttem szóló! én 176 centivel vagyok 48-49 kg :D

egyébként én egész héten egészségesen étkezem, gyümölcs, zöldség, hal, csirke, főzelékfélék. édesség nem.

péntek a bűnözős nap, pénteken a barátommal néha megengedek magamnak egy hambit vagy fagyit esetleg popcornt, ilyesmit. :D

2010. jan. 30. 00:11
 33/37 anonim válasza:
14 éves vagyok,és mostanáába többet eszek sokkal,és eddig azéert nem hisztam mert növekedtem és hamar ki nötttem magam,.de miota többet eszek anyiit amenyi belém fér azota kezdek hiznii :>:>
2010. febr. 9. 15:49
 34/37 anonim válasza:
ÉN 172cm vagyok és 48Kg ^^ és 14 lány vagyok :D Amúgy bocsi hogy ezt mondom, de így az első válaszoló adatai alapján valóban egy átlagosnak tűnő lány, ám az is lehet hogy vékony, mert vannak akiknek a csontjai nehezek, vagy hogy is mondjam, és lehet hogy ezért 54kg. De ezt nem sértésből mondtam, vagy valami, szimpla elgondolásom. :)
2010. júl. 12. 11:29
 35/37 Doddie válasza:

Én szörnyen vékony vaggyok,(11 éves,36 kilo) hatodikosan.. és nagyon sokan anorexiásnak szolitanak vagy rexi lábhoz,meg anorexii... és néha nagyon rosszul esik..pedig ezt én orokoltem!!! és azon gondolkoztam h azért annyira szörnyen nem vagyok vékony..de már minden féle zsirnövesztö cuucot kiprobáltam h hizzak..de nem megy!még tömény zsirt is ettem! segitsetek h tudnék,hizni,vagy legalábbis válaszolni a kritikákra???!!kérlek!

amugy én egy nap,ha megyünk mekibe ezt eszem: 2 big mac,cvsokis shake,fagyi,süti,cola is néha...

2010. okt. 26. 18:44
 36/37 anonim válasza:
177centi/ mostmár 53 kilo, tavaly 46 voltam :) hát napi hamburger chips minden megvan.. de hiába :P
2010. nov. 15. 21:33
 37/37 anonim ***** válasza:

na szóval én az első vagyok és még mindig vékony.

és szerintem itt a kérdés a vékony lányoknak szólt, nem az anorexiás piicsáknak :D

2010. nov. 19. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!