A vékony, tökéletes alkatú tini lányok meg fognak hízni később?
Én nem híztam, sőt szülés után is leadtam a kilókat, pedig akkor 25 kilóval voltam több.
Genetika csupán, semmi más, most 172 cm vagyok, és 54 kg.
30/N
14,36-nál a pont.
Amúgy én is gebe voltam, bármennyit ettem.
Most, 30-on túl küzdök azért, hogy ne hízzak el, pedig nagyon megnézem, mit eszem és mennyit. Igaz, kevés a mozgás.
Megeshet, h meghíznak, de nem törvényszerű, génektől függ.
Édesanyám is ilyen (és én is) volt, szülés után hízott meg. azóta is duci. Vannak olyanok, akik viszont szülés után is ugyanúgy formában maradnak.
Ha ilyen vagy, nézd meg a rokonságodban a nőket, és abból le tudsz vonni következtetéseket(:
Tiniként azt hittem, én sosem hízok meg. Soha nem sportoltam, béna is voltam hozzá, utáltam is. De mégis vékony voltam, mindenki megjegyezte rólam. Aztán 18 évesen elkezdtem hízni, ennek egyetlen pozitív hatása az volt, hogy lett mellem, de ma már, 3 évvel később egy bojlertestű, úszógumis lány vagyok cirka 10 kg felesleggel. Nem "kövér", de formátlan, nem feszes a testem.
Pont ma kezdtem el egy futás edzéstervet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!