Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A vékony, tökéletes alkatú...

A vékony, tökéletes alkatú tini lányok meg fognak hízni később?

Figyelt kérdés
Vannak olyan tinik, akik nem mozognak semmit, minden egészségtelen kaját megesznek és mégis soványak. Később, ha ezt így folytatják meg fognak hízni?
2011. júl. 18. 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem, ilyenek a génjeik.
2011. júl. 18. 14:32
 2/22 anonim ***** válasza:
igen csípősödnek nőiesednek, és ha több lessz a testsúlyod nem feltétlenül a zsírtól, hanem a fejlődéstől a nővé válástól....
2011. júl. 18. 14:32
 3/22 anonim válasza:

Én nem híztam, sőt szülés után is leadtam a kilókat, pedig akkor 25 kilóval voltam több.

Genetika csupán, semmi más, most 172 cm vagyok, és 54 kg.

30/N

2011. júl. 18. 14:33
 4/22 anonim ***** válasza:
meg fognak hízni.(hacsak nem kezdnek el sportolni és egészségesen étkezni) én már 30 körül vagyok,régi nádszálvékony osztálytársaim többsége felszedett 10-15 kilót. aki meg nem az ugyanúgy sportol a mai napig, köztük én is.
2011. júl. 18. 14:34
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha nem is híznak meg, a vékonyság nem feltétlenül jelenti azt, hogy egészségesek is.
2011. júl. 18. 14:36
 6/22 anonim ***** válasza:

14,36-nál a pont.

Amúgy én is gebe voltam, bármennyit ettem.

Most, 30-on túl küzdök azért, hogy ne hízzak el, pedig nagyon megnézem, mit eszem és mennyit. Igaz, kevés a mozgás.

2011. júl. 18. 14:43
 7/22 anonim válasza:

Megeshet, h meghíznak, de nem törvényszerű, génektől függ.

Édesanyám is ilyen (és én is) volt, szülés után hízott meg. azóta is duci. Vannak olyanok, akik viszont szülés után is ugyanúgy formában maradnak.

Ha ilyen vagy, nézd meg a rokonságodban a nőket, és abból le tudsz vonni következtetéseket(:

2011. júl. 18. 14:43
 8/22 anonim ***** válasza:

Tiniként azt hittem, én sosem hízok meg. Soha nem sportoltam, béna is voltam hozzá, utáltam is. De mégis vékony voltam, mindenki megjegyezte rólam. Aztán 18 évesen elkezdtem hízni, ennek egyetlen pozitív hatása az volt, hogy lett mellem, de ma már, 3 évvel később egy bojlertestű, úszógumis lány vagyok cirka 10 kg felesleggel. Nem "kövér", de formátlan, nem feszes a testem.

Pont ma kezdtem el egy futás edzéstervet. :)

2011. júl. 18. 14:53
 9/22 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb valamennyire biztosan. nőiesednek, és ha nem kezdenek el sportolni, akkor bizony csúnya lesz a nőiesedés végeredménye.
2011. júl. 18. 14:55
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerencsére általában alkati dolog, de természetesen mindneki meghízhat. Nem kell állandóan egészégtelen ételekkel tömnöd magad! Azok nem csak a zsirt hozzák, hanem a betegségeket is.
2011. júl. 18. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!