Akinak pajzsmirigy alulműködése van, az már soha nem lehet már vékony?
Én most nagyon be lettem sz@rva. Nem elég, hogy pár napja PCO-szindrómár diagnosztizáltak nálam, most már pajzsmirigy alulműködést is. Sajnos. Így emellett hogy lehet fogyni?
Van olyan ismerősötök, aki ez a betegség mellett is vékony tudott maradni?
Nekem csak 1 ilyen ismerősöm van, de ő akkora mint egy ház. kb. 160 cm magas nő és olyan 130 kg lehet.
Tudom, hogy ez a pajzsmirigy baj nem gyógyítható, hanem csak hormontablettával kezelhető, de én megölöm magam, ha hízni fogok és ezt komolyan mondom...
... :-(
Nyugi van!
Anyukámnál is nem rég diagnosztizáltak pajzsmirigy alulműködést és mindezek mellett már a klimaxban is benne van és ezek ellenére semmi gond a súlyával.
Nyilván megnehezítik a fogyást és a súly tartását a fenti állapotok, de ez csak annyit jelent, hogy jobban kell figyelned a táplákozásodra és a megfelelő mozgásra - nem predesztinál a kövérségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!