Csak annak van szép alakja, aki fogkúrázik és nagyon vékony?
Aki nagyon vékony, annak szerintem egyáltalán nincs jó alakja.
Ezt nézd: [link]
Nem lehet BMI alapján megmondani. Látni kell.
Én pl. 165 cm vagyok és 60 kg, a BMI szerint ideális, de aki megnéz mondjuk bikiniben, az látja, hogy igen sok helyen husis vagyok.
Ettől még VAN, akinek a husis alak a szép, csak akkor arra ne akarjuk már azt mondani, hogy vékony, és a vékony alakot ne akarjuk anorexiásnak, betegesnek beállítani önigazolásképp.
fogalomzavarban leledzel.
a bmi kb 20 éve elavultnak tekinthető,nem mérvadó.
a husi meg izmosat jelent,
a hús az izom a zsír meg zsír.
egy vékony csajon nincs izom,tehát nincs formája.
amit meg figyelni érdemes az a testzsír%.
teljesen felesleges és egészségtelen magasan tartani a testzsírt,ezért ha magas,akkor élszerű a rendszeres sportos életmód mellett diétával kiegészíteni az életvitelt.
a szép meg mindenkinek mást jelent,de egy magas testzsírral rendelkező emberről az jut eszembe,hogy egészségtelen,nem az,hogy szép.
A fogyókúra nem feltétlenül kell hozzá!
Nekem az a szép, aki vékony, de formás, izmos is.
Ha a nagyon vékony alatt modellalkatot értesz, nekem az is tetszik.
legyen vékony, vagy átlag teste, de ne sovány! sokkal fontosabb, hogy legyen tónusa a testnek, legyen elég izmos (nem kockás, csak nőies mértékben). Hiába vékony valaki, ha szétfolyik, az rondább, mint egy duci nő feszes bőrrel és szép ívekkel.
Képek:
sovány és löttyedt - nem szép: (ilyet nem volt könnyű találni, mert ezt az alakot nem reklámozzák - amit betettem, az egy idősebb nő lehet, de fiataloknál is simán előfordulhat ez a hiba, ha nem sportolnak fogyi közben) [link]
duci és löttyedt - ez sem szép: [link]
duci, de formás - majdnem jó :) [link]
vékony/átlagos, sportos csaj - a legjobb, minden álmom :) [link]
utolsó - hát, sebészettel könnyű (utolsó kép) :)
Kérdező - 1. fogyózásnak nem a vékonysághoz szokott köze lenni, hanem a magas testzsírhoz (fogyókúra --> hízás, ez elég jellemző összefüggés)
BMI szerint a legtöbb izmos ember elhízott. ez egy baromi régi, ideje múlt és alkalmatlan rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!