Vékony lányok! Ti mennyit esztek egy nap?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 22:56
12/37 anonim válasza:
jaja tisztára lefolyok már a székről XD
13/37 anonim válasza:
ne folysz le székröl de nem vagy vékony valóban.
14/37 anonim válasza:
De bammeg most őszintén... láttál te már engem? :D nem, akkor meg mit okoskodsz??? pf :D
15/37 anonim válasza:
azt irtad elsö válaszként,hogy mások szerint pont jó vagy olvass vissza csíra. na pás
16/37 anonim válasza:
És ha mások szerint pont jó vagyok, akkor nem lehetek vékony??? nem soványságról van szó, hanem vékonyságról... ha-ha-ha
17/37 anonim válasza:
egyszer azt irtad mások szerint pont jó vagy utána meg mondták már hogy hizzak mert nagyon vékony vagyok olvass vissza nevetségs vagy nem is akarlak kíntatni vagy amilyen vagy lesza.om.
18/37 anonim válasza:
van aki igy gondolja van aki úgy, de te vagy az első aki azt mondta h húsos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!