Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony, csinos lányok, ti mit...

Vékony, csinos lányok, ti mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik nem a genetika miatt vékonyak, hanem megszenvedtek érte, vagy nem híztak el és nem is szeretnének!
2010. okt. 5. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
jóformán semmit... ha mégis, csak zöldséget, almát. de nem ajánlom.
2010. okt. 5. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

én 158 cm és 45 kg vagyok és rengeteg beszólást kapok (rámnéz és azt mondja a mellette levőnek "ez az aki nem eszik semmit?" vagy "úristen de ciki" vagy "ez a lány beteg?" vagy "jesszusom de vékony"

reggel: péksüti - túros táska

ebéd: 2 hamburger a mekibe vagy bsmart menu a kfc-ben vagy főzelék 2 fasírtal

uzsi: péksüti - pogácsa, vagy pizzás csiga vagy valami fornetti

vacsora: 2 zsömle vajjal és paradicsommal vagy 3 tojással

plusz néha egy-egy banán, alma vagy ami van...

2010. okt. 5. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Nincs genetikai elhízás/soványság! A rossz táplálkozási szokásokat lehet csak örökölni (ha nem így lenne, a koncentrációs táborokban nem lettek volna csontsoványak az emberek).

Aki egész nap szénhidrátot zabál és 45 kiló, annak viszont szeretném mondani, hogy az egészségtelen táplálkozás nála is ugyanazokat a betegségeket (cukorbaj, szívbetegség stb.) fogja okozni, mint a kövéreknél, csak nem 2-2 éven belül, hanem 20-30 év múlva. Úgy egye azt a sok szemetet.

2010. okt. 5. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

az egészséges életmód NAGYON drága

egyszerű lényegretörő példa:

étteremben menü(palacsinta, rántott hús, sült krumpli): 600Ft ugyanabban az étteremben: roston sült csirke zöldségekkel: 1300Ft

vagy boltban:

zsíros sajt 999ft/kg

zsírszegény sajt 1699ft/kg (jobb esetben!)

2010. okt. 5. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

169/66ról fogytam 169/53-ra, és tartom. mai kajám

reggeli: szendvics sajtos sonkával, vajjal, paradicsommal

tízórai: 2 alma

ebéd: kis krumplileves, 2 tenyérnyi rántott hal rizibizivel

vacsi: 2 tenyérnyi rántott gomba rizzsel, kecsappal

2010. okt. 5. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ja és uzsi 1 banán

de még majd fogok szerintem inni egy kakaót :)

2010. okt. 5. 19:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Hát nálam most a zöldséges megoldás fog élni, mert fogyni szeretnék 6-7 kg-ot. :)Amúgy 170 cm vagyok és 60 kg.
2010. okt. 5. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 3-4kg-nál több fogyásra nincs szükséged :) amúgy egyél nyugodtan, csak legyen meg a sport mellette :) ha nem koplalsz és sportolsz, szép formás leszel, ráadásul ha nem vonsz meg magadtól semmit akkor a közérzeted is jó marad :)

19/F

2010. okt. 5. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
160 cm vagyok 49 kg. voltam 17 kilóval több is. azért fogytam le mert változtattam az étrendemen és elkezdtem kicsit mozogni. naponta legalább 4-5x eszek. régen sosem reggeliztem most mindig reggelivel kezdem a napot, ami vagy zabkása vagy zabpehely natúr joghurttal, vagy egy két kis szelet rozskenyér valami felvágottal, zöldséggel. napközben általában megeszek pár darab almát étkezések között, köretként szinte csak zöldséget és salátákat eszek, néha egy kis kuszkusz vagy barna rizs. a cukrot kerülöm, édesítőt illetve mézet használok.imádom a leveseket is , saját készítésű zöldséglevesek, krumplileves hetente egyszer legalább a főétkezés.ha nassolni akarok akkor csinálok palacsintát,zapkorpából édesítővel és fahéjjal, vagy túrógombócot ugyancsak zabkorpából vagy étcsokit eszek. hetente legalább 3-4 alkalommal 40-50 percet mini stepperezek, de ha van időm akkor minden nap. és sok teát illetve ásványvizet iszok. ezt most általánosságban írtam, ha úgy adódik persze eszek süteményt,tortát (ha valamilyen alkalomra van) illetve pizzát ilyesmit. de ezeket tényleg ritkán és akkor sem sokat. évek óta tartom a súlyom.
2010. okt. 5. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
21:15, gratulálok! örülök hogy vannak még normálisak is errefelé :)
2010. okt. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!