Vékony, csinos lányok, ti mit esztek egy nap?
én 158 cm és 45 kg vagyok és rengeteg beszólást kapok (rámnéz és azt mondja a mellette levőnek "ez az aki nem eszik semmit?" vagy "úristen de ciki" vagy "ez a lány beteg?" vagy "jesszusom de vékony"
reggel: péksüti - túros táska
ebéd: 2 hamburger a mekibe vagy bsmart menu a kfc-ben vagy főzelék 2 fasírtal
uzsi: péksüti - pogácsa, vagy pizzás csiga vagy valami fornetti
vacsora: 2 zsömle vajjal és paradicsommal vagy 3 tojással
plusz néha egy-egy banán, alma vagy ami van...
Nincs genetikai elhízás/soványság! A rossz táplálkozási szokásokat lehet csak örökölni (ha nem így lenne, a koncentrációs táborokban nem lettek volna csontsoványak az emberek).
Aki egész nap szénhidrátot zabál és 45 kiló, annak viszont szeretném mondani, hogy az egészségtelen táplálkozás nála is ugyanazokat a betegségeket (cukorbaj, szívbetegség stb.) fogja okozni, mint a kövéreknél, csak nem 2-2 éven belül, hanem 20-30 év múlva. Úgy egye azt a sok szemetet.
az egészséges életmód NAGYON drága
egyszerű lényegretörő példa:
étteremben menü(palacsinta, rántott hús, sült krumpli): 600Ft ugyanabban az étteremben: roston sült csirke zöldségekkel: 1300Ft
vagy boltban:
zsíros sajt 999ft/kg
zsírszegény sajt 1699ft/kg (jobb esetben!)
169/66ról fogytam 169/53-ra, és tartom. mai kajám
reggeli: szendvics sajtos sonkával, vajjal, paradicsommal
tízórai: 2 alma
ebéd: kis krumplileves, 2 tenyérnyi rántott hal rizibizivel
vacsi: 2 tenyérnyi rántott gomba rizzsel, kecsappal
ja és uzsi 1 banán
de még majd fogok szerintem inni egy kakaót :)
szerintem 3-4kg-nál több fogyásra nincs szükséged :) amúgy egyél nyugodtan, csak legyen meg a sport mellette :) ha nem koplalsz és sportolsz, szép formás leszel, ráadásul ha nem vonsz meg magadtól semmit akkor a közérzeted is jó marad :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!