Sportos, szép, csinos 170 cm/58kg körüli lányok! Miket esztek egy nap?
Nekem túlsúlyom van, kb.76kg vagyok.
Ma ezeket ettem:
9-11 óra - Reggeli-tízórai: 1alma, 1 narancs, 1 körte, főtt hajdina
15 óra - Ebéd: norvég rákleves, grillezett csirkemell csőben sült zöldségekkel
18 óra - Vacsi: limonádé,jeges kávé
Szerintetek ez jó volt így?
Miket esztek?
Szeretnék fogyni,légyszi segítsetek.Köszi.
178/57
reggeli: bőségesen, gyümilé, műzli, szendvics zöldségekkel,
tízórai: gyümölcs, esetleg egy kis édesség, puding, krémtúró
ebéd: főzelék, leves, zöldségekből sali, valamilyen sült hús,
uzsi:: valami tízóraihoz hasonló
vacsi: valami könnyű
nem nagy adag kaják, ha megéhezem, benyomok valami egyszerű és fimonat, a lényeg , hogy egészséges legyen, nem mekizem , meg gyorskajázom.
bűnözni én is szoktam, van hogy fél tábla csoki is lemegy, de nem érzek bűntudatot miatta.
két naponta torna
heti egy futás
Én 14 éves vagyok 172/54.5
Nem vagyok megelégedve a testsúlyommal,de ez van:)Én mindenesetre így fogyóztam/ok:
Reggeli:Vitalis műzli kb 150-200 kcal
Tízórai:egy közepes alma+egy cerbona műzli szelet kb 120-150 kcal
Ebédre:normálisan amit suliba adnak,de módjával kicsit kisebb adagokat kérek,levesből kicsivel kevesebbet,mint féltányérnyi...erről fogalmam sincs,hogy mennyi,de mondjuk,olyan 700 kcal
Uzsonna:joghurt,vagy alma plussz egy cerbona,kb 120-150 kcal
Vacsora:egy kicsi és egy közepes szelet barna kenyér pirítós egy db kefirrel és valami sajttal,felvágottal lightosabban.kb 200-250 kcal
Így szinte semennyi mozgás nélkül is fenntartom a súlyom:)és nem is éhezem...de mozgás nélkül nincs fogyás,ezt tatsd észben!
Jah és:ez kb úgy egy napra 1500 kcal.Nem túl kevés,de sportolással fogyhatsz vele.
Reggeli: joghurt, 1 bögre tej
Tízórai: salátás szendvics (barnakenyér, saláta, margarin, szezámmag, paprika)
Ebéd: általában szója vagy csirkehús barnarizzsel/lilakáposztával
Uzsonnya: alma/banán/narancs
Vacsora: salátás szendvics, ugyanaz mint a tízórai
emellé naponta megiszom 1,5 liter vizet, ez szerintem fontos
az edzést azt úgy csinálom hogy valamikor szobabiciklizek (60 perc-100 perc), valamikor futok, és ha futok akkor általában mindig tornázok egyet utána Cindy Crawford kazettára (45 perc, súlyzót is kell benne használni, minden izomcsoportot megmozgat) de úgy szoktam beosztani hogy minden nap sportoljak minimum egy órát:)
Egyébként koplalni nem szoktam, emellé az étrend mellé általában délután szoktam enni egy marék diót, egy kevés szezámmagot vagy egy banánt, és edzés előtt is mindig eszek valamit, mert üres hassal nem lehet nekiállni. :)
170/53
kilóilag nem vagyok benne de elmondom
reggeli: szendvics vagy valamilyen pékárú
ebéd: ami a suliban van, legtöbbször csak második leves nem
vacsora: hetente ha kétszer vacsorázom normálisan, de akkor is szendvicset
ha napközben megéhezem, eszek valami ropiféleséget
hetente max két-három órát sportolok (futógépen sétálás 5-6 fokozaton, vagy taposó kép 1000 lépés kb.)
és mindenhova gyalog megyek
nekem sikerül tartanom a súlyomat de szeretnék fogyni
konkrét a kérdésed értelmetlen, mivel alkati kérdés is! Egyik ismerősünk zabál mint az állat, sokszor éjszaka felkelnek a párjával, és abált szalonnát, meg töpörtyűt esznek kenyérrel és hagy ne soroljam, mégis olyan sovány és csinos, hogy hihetetlen.
És akkor, amit írtál pluszban: a reggelid nagyon rossz, akkor kell enni pl. szénhidrátot, zabpelyhet, teljes kiőrlésű kenyeret, túrót, tojást, stb.
Az ebéded jó, fehérjét eszel, semmi zsíros, olajos köret. De nem kell ám csak csirkemellet enni, mehet a sovány marha-és sertés hús is.
Vacsorára megint csak fehérjét kell enni, sovány túrót almával, vagy egy fehérje turmixot.
De összességében mégsem jó annyira, sőt, borzalmas kevés, ez már majdnem koplalás, aminek az eredménye az lesz, hogy ideig-óráig bírod, de a végén egy hatalmas zabálásban fogsz kitörni, mivel alig veszel magadhoz energiát.
Egyél így pl., de ez csak példa:
Reggeli: abonett kenyér, pulykamell sonkával
Tízórai: banán
Ebéd: brokkolikrémleves, húsleves csak zöldségekkel, grillezett csirke, párolt zöldség, barna rizs....
Uzsonna: kb, mint ebéd, csirke mondjuk paradicsommal, vagy amilyen zöldséget szeretsz.
Vacsi: sovány túró almával, fehérje shake, kefir, natúr joghurt...
Na meg persze a sport is fontos, ha időd engedi!
Sok sikert kívánok a fogyáshoz!!!:)
23N
Látom már jó régen írtad, de azért még válaszolok, hátha segít:)
reggeli: kukoricapehely tejjel, ebből ehetsz bőségesen, ameddig jól laksz vele, hozzá tejeskávé(édesítővel) és alma
tízórai: szendvics, jó sok zöldséggel, sonkával, és igyál mellé mindenképpen!
ebéd: leves, másodiknak akármi jöhet, ami nem tocsog a zsírban, és nem túl cukros, de fontos hogy a levesből rendesen egyél, hogy jóllakj
uzsonna: natúr joghurtba keverj gyümölcsöket, ha neked kicsit savanyú, édesítheted édesitövel
vacsora: szigorúan 6-ig! valami szendvics, sonkával zöldségekkel, hasonló a tízóraihoz, a lényeg hogy ne edd degeszre magad, mert ugy nem fogsz jól aludni, nem tudod magad kipihenni.
ezután még lehet egy étkezés mondjuk egy almával, vagy valami gyümivel, ha nagyon éhes vagy akkor egyél hozzá kekszet, amit magadnak is tudsz sütni(zabkeksz) és tudod mi van benne
na, hát ennyi, ha fogyni szeretnél, akkor sportolás mellett ez rajtam segített, egészségesebbnek érzem magam, és kiegyensúlyozottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!