Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sportos, szép, csinos 170...

Sportos, szép, csinos 170 cm/58kg körüli lányok! Miket esztek egy nap?

Figyelt kérdés

Nekem túlsúlyom van, kb.76kg vagyok.

Ma ezeket ettem:

9-11 óra - Reggeli-tízórai: 1alma, 1 narancs, 1 körte, főtt hajdina

15 óra - Ebéd: norvég rákleves, grillezett csirkemell csőben sült zöldségekkel

18 óra - Vacsi: limonádé,jeges kávé

Szerintetek ez jó volt így?

Miket esztek?

Szeretnék fogyni,légyszi segítsetek.Köszi.

2011. máj. 6. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 170cm / 65 kiló voltam két és fél hónapja. Most értem el az 58 kg-ot. Most érett meg bennem a kitartás, elhatározás hogy életmódot váltsak. Ez azt jelentette, hogy sokat olvastam a táplálkozásról, milyen étel miért jó, vagy éppen nem. Ebben nagy segítségemre volt a bodybuilder.hu, amit már előttem is ajánlottak. Érdemes elmerülni az elméleti dolgokban, utána pedig elhatározni magadat és szépen, fokozatosan váltani! Van egy shapeshifter nicknevű lányka blogja (reklám miatt nem írom be, google-ba írd be), az ő diétás édességei segítettek nekem,ha kedvem szottyanna valami ilyesmit enni. De alapvetően teljesen megváltozott a kajálásom, és nem kívánom a nagyon cukros, lisztes, olajos dolgokat, pedig mivel apukám fornettinál dolgozik, kb. minden reggel fornettit ehettem, ma már ehelyett zabkását főzök, csokisan-gyümölcsösen, és mennyei reggeli. Előttem nagyon jó tanácsokat írtak.

Mozgás, hát... Eleinte Béres Alexandra Legjobb formád DVD-re emeltem fel a fenekem, nem bírtam végigcsinálni, a többéves tespedés után úgy éreztem magam, mint egy bádogember. Heti 3-szor megcsináltam, és egyre jobban ment! Egyre több örömet is okozott a mozgás. Másfél hónapja elkezdtem futni is, heti 3-szor járok ki (munka előtt, fél ötkor hajnalban), már sikerül egyben fél órát futnom, ez alatt pedig 5 km-ert. Nem tudom a te súlyoddal mennyire ajánlott, én a nem túl megerőltető kocogást ajánlom vagy a sétát. Hihetetlen, de én aki középsuliban kifulladtam egy perc futás után, most élvezem.... Még szeretnék 3-4 kilót leadni, de a legboldogabbá az tesz, hogy megtanultam táplálkozni és megszerettem a mozgást, ami nagyon sokszor megnyugtat, és energiával tölt fel. Kísérletezz, olvass, kérdezz, és találd meg, számodra mi a leghatékonyabb! A női magazinos diétáknak ne dőlj be..... Én a hozzáértő testépítők fórumait, oldalait, blogjait ajánlom. Nem kell éhezni ahhoz, hogy fogyj!

A legeslegfontosabb a türelem! Heti 0,5-1 kg fogyás az egészséges és ideális. Volt, mikor egy héten jobban elszabadultam, megkívántam ezt-azt, a barátom ajándékba csokit vett... Azon a héten nem haladtam, de nem is híztam vissza semmit. Egy héten egy napot engedek magamnak, amikor jobban engedek a kajálásban. Légy kitartó, nem jön az eredmény rögtön! Ne kívánd görcsösen a fogyást. Hosszú, kitartó munka meghozza az eredményét, szerintem ez egy gyönyörű folyamat, ami sok mindenre megtanít, kitartásra, tudatosságra. Én közben főzni is megtanultam, mert elkezdtem magamnak készíteni a kajáimat. Anyukámat megkértem, hogy az ebédhez szánt alapanyagokból rakja félre a részt, ami az enyém lenne, és én elkészítem magamnak. A kedvemért kicsit változtatott a hűtő tartalmán is (túró, csirkesonka, light sajt, olívaolaj, durumtészta), pedig nem vagyunk egyáltalán eleresztve anyagilag. Sok sikert és kitartást!!! Ha netalán egyszer el is csábulnál, vagy feladnád, aludj rá egyet, és másnap folytasd az utad! :) Csak okosan!!

2012. aug. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!