Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony, csinos lányok, ti mit...

Vékony, csinos lányok, ti mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik nem a genetika miatt vékonyak, hanem megszenvedtek érte, vagy nem híztak el és nem is szeretnének!
2010. okt. 5. 18:50
1 2
 11/13 manooka2 válasza:
48%
én 168 centi vagyok, régebben 47-48 kg voltam, mostanában 50-52. ez azóta van így mióta budapesten vagyok mint főiskolás, és sajnos nem jutok főtt ételhez, hanem mindenfélét összeeszek. próbálom mellőzni a gyorskaját, meg a cukrot, utóbbi nehéz mert imádom az édességet...sok vizet iszok, meg gyümölcsöt, zöldséget eszek, és remélem így sikerül visszafogynom. jelenleg épp aerobic edzést keresek, mert eddig nem sportoltam, most viszont szükségét érzem.
2010. okt. 5. 21:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: szerintem te brutál vékony vagy :D
2010. okt. 5. 22:17
 13/13 anonim válasza:

annyit ehetsz, amennyit akarsz, de lényeg, hogy olyan kajákat egyél amik serkentik az emésztésedet. ilyen pl alma, a fehérjék, a natúr kaják... én 170/ 50 kilóval annyit eszek amennyit akarok, de egészséges kajákat csak. Persze bejön néha egy kis nasi, olyankor megy a kondi..

tornázz sokat! nagyon sokat segit!

2010. okt. 7. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!