Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy így...

Lehetséges lenne, hogy így megváltoztam? Egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés

Fogyóztam, elértem az álomsúlyt, viszont mindig is gondot jelentettek a cukros, édes dolgok. Pár kg visszajött, persze most is mozgok.

Péntek este anya csinált császármorzsát, meg lekvárt is főzött be pénteken, és jól bekajáltam belőle... pénteken isteninek találtam a lekvárt, meg az édességeket, még porcukrot is tettem a császármorzsára. Az utóbbi hónapokban rengeteg édességet ettem...

Tegnap víznapom volt (tudom, hogy ellene vagytok, de nem voltam éhes nem is kívántam a kaját meg nagyon melegem volt, mintha lázam lenne)

Ma reggel hőemelkedéssel ébredtem + fejfájással. Viszont ami furi: éreztem, hogy a zöldséget kívánom! Anya borsóleveséből ettem amiből soha nem szoktam enni mert hogy utálom a leveseket, meg csinált párolt karfiolt anya és hihetetlenül megkívántam pedig utálom a karfiolt... (legalábbis eddig utáltam) és egy kis császármorzsát ami maradt péntekről megkóstoltam lekvárral hát olyan rohadtédesnek és émelyítőnek találtam hogy csak na :( undorító volt egy picit is ennem belőle meg anya sütije se ízlett... és inkább a sósat kívántam, barnakenyér + ubi + paradicsom + sajt kombót, meg a párolt karfiolt, levest. Meg epret is ettem olyan friss volt.

lehetséges így napról napra megváltozni? Lehetséges megutálni az édességet - amit kisgyermek korom óta szeretek/szerettem - 2 nap alatt? Vagy csak azért kívánhatom a zöldséget mert beteg vagyok?

(most nincs se hőemelkedésem fejem se fáj)

2012. jún. 10. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha kevesebb cukrot eszel, kevesebbet is fogsz kívánni. Nem kell leszokni. Ha kihagysz pár napot, kevesebbet kívánsz. Csak nem kell emelni az adagot. Nme kell unalomból vagy megszokásból többet enni, mint kívánsz. Inkább picit előbb abbahagyni. Pár napot megint hanyagolni. Ha ráérzel az ízére, ezt az állapotot is kívánni fogod. az érzést, hogy tiszta vegy belül, nem vagy eltelítve.És ha kevesebb cukrot eszel, kevesebbet kívánsz. Ha többet eszel, még többet kívánsz. Olyan, mint aCola. Ha nem iszod egy darabig, aztán már nem csúszik.
2012. jún. 10. 17:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!