Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy így...

Lehetséges lenne, hogy így megváltoztam? Egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés

Fogyóztam, elértem az álomsúlyt, viszont mindig is gondot jelentettek a cukros, édes dolgok. Pár kg visszajött, persze most is mozgok.

Péntek este anya csinált császármorzsát, meg lekvárt is főzött be pénteken, és jól bekajáltam belőle... pénteken isteninek találtam a lekvárt, meg az édességeket, még porcukrot is tettem a császármorzsára. Az utóbbi hónapokban rengeteg édességet ettem...

Tegnap víznapom volt (tudom, hogy ellene vagytok, de nem voltam éhes nem is kívántam a kaját meg nagyon melegem volt, mintha lázam lenne)

Ma reggel hőemelkedéssel ébredtem + fejfájással. Viszont ami furi: éreztem, hogy a zöldséget kívánom! Anya borsóleveséből ettem amiből soha nem szoktam enni mert hogy utálom a leveseket, meg csinált párolt karfiolt anya és hihetetlenül megkívántam pedig utálom a karfiolt... (legalábbis eddig utáltam) és egy kis császármorzsát ami maradt péntekről megkóstoltam lekvárral hát olyan rohadtédesnek és émelyítőnek találtam hogy csak na :( undorító volt egy picit is ennem belőle meg anya sütije se ízlett... és inkább a sósat kívántam, barnakenyér + ubi + paradicsom + sajt kombót, meg a párolt karfiolt, levest. Meg epret is ettem olyan friss volt.

lehetséges így napról napra megváltozni? Lehetséges megutálni az édességet - amit kisgyermek korom óta szeretek/szerettem - 2 nap alatt? Vagy csak azért kívánhatom a zöldséget mert beteg vagyok?

(most nincs se hőemelkedésem fejem se fáj)

2012. jún. 10. 13:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ehhez hozzátartozik, hogy nagyon édesszájú vagyok/voltam, már-már cukorfüggő... volt hogy a jóreggelt kekszre is mézet tettem mert nem volt elég édes a keksz magában... de most meg tökre émelyítőnek tartottam azt a lekvárt amit pénteken még imádtam. És a zöldséget kívánom.

Lehetséges így megváltozni ilyen rövid idő alatt?

2012. jún. 10. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
lehetséges h így megváltoztál
2012. jún. 10. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Babát vársz.
2012. jún. 10. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Ahogy kevesebb cukrot eszel, elpusztulnak a kis élesztőgombáid a beleidben, akik eddig kiabáltak a cukor után. Így helyre áll a normális érzékelésed, és azt kívánod, amire a szervezetednek szüksége van. Borsót. Az is édes amúgy, de az nem erjed meg a hasadban, nem lesz szesz a kis gombáknak.

Ez a normális, most álltál helyre. Ne egyél sok cukrot, akkor megmarad ez. Lisztet se!

2012. jún. 10. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
A cukorra nagyon rá lehet szokni, de szerencsére hamar le lehet szokni, könnyen kiürül. Nem nikotin.
2012. jún. 10. 14:01
 6/12 A kérdező kommentje:

De pénteken rengeteg cukrot ettem. Csak 1 nap szünet volt.

Volt már hogy 2-3 napig bírtam édes dolgok nélkül de utána mindig kellett valami édesség.

Hogyan szokhatnék le teljesen a cukorról?

2012. jún. 10. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem változtál meg, csak elteltél a sok édessel. Én is így vagyok, nekem elég ha eszek 2 gömb fagyit már nem kívánom az édeset napokig. Atzán megint majd meghalok csak egy kocka csokiért.
2012. jún. 10. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj a kérdésért, de nem vagy egész véletlen terhes??
2012. jún. 10. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Az ember egyszer ezt kíván jobban, egyszer azt... Szerintem semmi sem történt, csak most épp a zöldség hiányzott.

Máskor az édesség hiányzik. Amíg normálisan mértéket tartasz, addig ez utóbbival sincs semmi gond.

Most kicsit többet ettél belőle a kelleténél (én is így vagyok épp vele, két hétig rengeteg csokit ettem), ezért most más kell. Nekem pl. alma, minden mennyiségben, neked meg a zöldség.

De ettől még semmi különös nem történt, és ne félj, semmi bajod. :)

2012. jún. 10. 15:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem vagyok terhes....
2012. jún. 10. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!