Fogyni szeretnék ( nem egyik napról a másikra és nem koplalással) segitenétek?
szia, szeretnék segíteni! gondolom ugy szeretnél fogyni, mint bárki más hogy bármit ehess..:)én most áttanulmányoztam az update kódrendszert és szerintem lehet tartani, mert bármit ehetsz csak az idő van korlátozva! [link] ha ez annyira nem érdekel(bár szerintem nézd meg!)akkor egyél napi fél grépfruitot és igyál napi 2 liter vizet. próbáld meg a vöröshúsokat és a cukros dolgokat kiiktatni. nasizz helyettük gyümölcsöt vagy joghurtot(étcsoki néha belefér).
mozogj bármit amit szeretsz a lényeg h mozgassa át az egész tested. pl.: úszás, futás, elipszis gép stb :) sok sikert! remélem segítettem valamennyire;)
minden egészséges fogyókúrában van minimális koplalás...pl ha eddig ettél este 8 után, le kell szoknod róla.
A legjobb, ha hetente 4x eljársz futni(lehetőleg ne utcán, mert tönkremennek az ízületeid) + még tornászol otthon:) Egyél rengeteg zölsdéget, gyümölcsöt, lehetőleg fehérhúst. Hagyd a cukros italokat, igyál vizet, vagy mézes teát. Édesítőnek használj MINDIG mézet. És óvatosan az édességekkel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!