Hány kg-t tudnák lefogyni 1 hét koplalással? 168cm/65kg 17/L
3-4 kilót kb. ebbek jelentős része víz meg izom. sz@rabbul fogsz kinézni mint most, mert a tzs% od romlik, zsírt meg annyit nem bontasz...
go szeptember go
koszonom az eddigi válaszokat :) ..még irhattok :)
....bocs a helyesirásért, de nem magyarországi vagyok...
a koplalás, hülyeség és veszélyes! Tudom, hogy közhely, de mozogj és figyelj oda, hogy mennyit eszel, mit eszel, mikor eszed.. Eleinte talán nehezebben megy, magadnak és a szervezetednek teszel ezzel jót, ha nem vackot tömsz magadba, utána meg teljes megvonást akarsz..
Tapasztalatból mondom.. anno 162cm és 63kg volt, kissé pufók - és akkor enyhén fejeztem ki magam- aztán erőt vettem magamon.. a magasság maradt,csak mínusz 10kg-val kevesebb vagyok :)
Minden elhatározás kérdése.
Nálam bevált, hogy fokozatosan kezdtem el mozogni, napi 20perccel kezdtem és hetente növeltem..
A kajánál szintén fokozatosan álltam át az egészségesebb dolgokra...
Igaz, hogy ez hosszadalmasabb folyamat, mint az egy hét.. de kis odafigyeléssel tartósabb is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!