Hogy tudnék lefogyni májusig? (többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 175 cm és kb 85 kg.
Májusig(vagy tavaszi szünetig) leszeretnék fogyni, valaki tudna leírni egy napirendet melyhez tartsam magam 7 hónapon át?
Jó a fizikumom rendszeresen sportolok( shotokan karate, krav maga)
Emellett rendvédelmis suliba járok és kondizok is.
Szeretnék kérni(ahogy írtam) egy étkezési és egy mozgási rendet (a mozgás legyen kérem szépen kondiba..:))
Köszönöm!
2011. okt. 23. 10:04
1/1 Macskajós válasza:
Hosszútávú erőkifejtésre alkalmas kondigépeket válassz, örök barát a futógép. :) Kis zenével nem unalmas. A leghatékonyabb, ha az edzéseid du. 15-17 órára tevődnek. Ha a többi edzésed miatt nem megoldható, és birod a korán kelést, akkor tudod mi a dolgod. Én elvoltam úgyis, hogy késő esténként futottam, de értelemszerűen nem volt olyan hatékony. Fogyassz minél több folyadékot és pótold az izzadsággal elvesztett ásványi anyagot! Nem kell mindennap futnod, hagyni kell a szervezetet regenerálódni. Elég minden másnap vagy harmadik nap, de akkor az edzés legyen min. 40 perces. Ha a szíved nincs hozzászokva az ilyesfajta mozgáshoz fokozatosan kezd el. Az erőedzések, súlyemelések tömegnövelőek, ha alaki változást szeretnél lehet, hogy csökkenteni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!