Ennyi súlyról hogy tudok lefogyni májusig?
Szia!
Diéta+mozgás. Ez nem olyan sok, hogy ne sikerüljön!
Először a helyedben méregtelenítenék.
Aztán bevezetném, hogy egy nap 5x eszek keveset, de tényleg keveset, és olyat, ami nem hízlal. Este pedig max egy almát, vagy hasonlót, ami nem igazán kaja, de éhes sem leszel. Este 6után semmit. És napi fél-1 óra mozgás.
Simán menni fog!
Szia!
Én múlt év november elején kezdtem a fogyit, és 13 kgot adtam le ezen év májusáig, tehát az időtartam durván megegyezik. (66-67 kgról indultam)
168 cm vagyok, most vagyok 53 körül. Amit csináltam:
- fokozatoan hagytam el a cukrot, fehér kenyeret, zsíros dolgokat (sült krumpli, rántott hús), mekis kajákat, csipszeket. Először 1 héten csak 2szer ettem csokit, aztán lecsökkentettem 1-re, majd heti 0 alkalom :) és igen! kibírtam, hogy pl. karácsonykor csak napi 3 db szaloncukrot egyek meg:)
- fehér rizs helyett barnát kezdtem el enni, pékárukból a teljes kiőrlésűeket választottam, nem ettem cukros péksütiket.
- növeltem a heti mozgást, 2-3szori aerob edzés (télen van KORIII :D imádom, + fallabda, tenisz, futás futógépen) + néha torna + mindenhová bicóztam, gyalogoltam, sétáltam. Volt hogy városban 2 órát mászkáltam (csekkfeladás szülőknek, bevásárlás pár dolog elintézése) de nyilvánvalóan nem a téli - 20 fokban, hanem már tavasszal.
Szal sztem nemcsak 6 kg, de több is menni fog ennyi idő alatt, főleg mivel te nagyobb súlyról indulsz (több feleslegből X idő alatt több kg megy le mint kevesebb feleslegből X idő alatt.)
17/l
Végre valaki nem 5 kilót akar fogyni holnapra.
Az előző szépen leírt egy verziót, én leírok egy másikat:
anaerob (súlyzós) edzés heti 3x
vacsorára semmi szénhidrát, de 6 után is ehetsz nyugodtan (fehérjét!) én nem bírok éhesen elaludni
innentől meg ismétlem az előzőt, sok zöldségféle, nagyobb napi aktivitás (gyalog mindenhova), barnarizs a fehér helyett, teljes kiőrlésű kenyér a fehérkenyér helyett (de én azt is csakis reggelire ettem).
Hajrá! :)
Hello. Még januárban 82 kg voltam, és 68 fogytam
- Anyám ajánlotta, hogy minden délután egyek dupla annyi zöldséget hússal,(utána nagyon kis kellemes érzés lesz a hasadban, ez csak úgy mondom :P)
- midnenap, szószoros értelmében, bicikliztem szobabiciklivel legalább fél vagy 1 órát, egy olyan nadrágban amiben tudom hogy nagyon tudok benne izzadni.
-egyél minden reggel legalább valamilyen gyümölcsöt.
- este meg ehetsz nyugodtan, kizárólag joghurt, vagy zöldséget, vagy salátát.
- illetve igyál teát.
ezt a 14 kg 2 hónap adtam le. neked simán elég lesz egy hónap, vagy másfél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!