18 éves vagyok,168/75 kg. Szeretnék lefogyni 55kg-ra, de hogyan? Májusig kellene leadnom, de februárra már kellene egy kis éátvány. Mit csináljak? Soha nem fogyóztam még.
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 10:38
1/2 anonim válasza:
F/L?
Bár gondolom lány vagy a testsúly és a magasság alapján.
Először is mozognod kell. Ez a legfontosabb. Nincs semmiféle idióta csodaszer, amit majd leadja helyetted azt a felesleget. Hiába reklámozzák, az okos ember nem hiszi el. Az étrendedet is át kell alakítani, bár nem tudom mit szoktál enni. Folyamatos mozgás, és egészséges étrend, nagyjából ennyi.
Ajánlom, hogy ezt olvasd végig. Valahol a második résznél benne van a fogyókúra is.
2/2 A kérdező kommentje:
bocsánat.kihagytam,hogy lány vagyok:)
2010. jan. 2. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!