Hogyan fogyjak le 22-25 kilót? Az én koromban lehetséges még? Soha nem fogyóztam, soha nem sportoltam.
eloszor is ne beszelj igy magadrol! nem vagy diszno, ertekelendo, hogy raszantad magad, mar ezzel is a valtozas utjara leptel!
Soha nem keso elkezdeni, kulonben is meg fiatal vagy.
A neten keresgess fogyos tippeket, annyi fele fajta van, es ami a neked leszimpibb, ahhoz probald magad tartani.
Hajra:)
Szia!Én 30 éves vagyok,nekem is megy,pedig nem sokat változtattam.Nincs cukor(csak a kávéban),nincs szénsavas üdítő(másfajta sem)csak víz,Nincs fehérkenyér,nagyon kevés a tészta.Néha eszem zöldséget,gyümölcsöt étkezések között,de én nem is nagyon szeretem.Ha te szereted,már jobb helyzetben vagy.
Reggelit ne hagyd ki(akár útközben is megehetsz,egy szendvicset teljeskiőrlésű kenyérből,baromfi felvágottal(magas hústartalmú sonka a legjobb).Egy almát munkaközben is meg lehet enni tízóraira.Ebédre egyél mi jól esik,uzsi is kell egy kevés,valami könnyű vacsira.
Én mindent eszek,és nem csak csirkét főzök,eszem a sertést is.Sőtt vacsizni sem diétásat vacsizok,csak nem eszem köretet már estére.Na azért a pörköltet én sem eszem magában,de akkor inkább Korpás zsömit eszem mellé,és nem tésztát,mert nálunk nem lehet kapni teljeskiőrlésű tésztát.
Amikor elkezdtem a férjem berzenkedett, a zsír(olaj)mentes kajáktól,de kompromiszzumot kötöttünk.
Pl.:Rántutt hús,neki sütöm olajben,magamnak sütőben enyhén vajazott tepsiben.Pörkölt,neki jutnak a zsíros falatok,én kiválogatom a zsírmenteset(azt úgy is látod melyik mien),Rakottkrumpli,neki kolbásszal,nekem baromfivirslivel Stb.
Meg lehet oldani,csak akarat ,és elszántság kérdése.
Mozgás:Ne kezdj a jelenlegi súllyoddal ugrálni.Kezdj el sétálni,vagy Pilatesezni.A Youtub-on nagyon sok videót találsz,és a sétához sem kell kimenned az utcára.Ajánlom neked:Leslie Sanson sétavideóit,nagyon jók.
Sok sikert,és kitartást!
Szinte hasonló paraméterekkel fogtam neki a fogyókúrának két évvel ezelőtt:36 évesen, 167 cm-rel,105 kg-ot nyomtam.
Én a 90 napos diétát csináltam, kiegészítve napi félóra mozgással. Két év alatt - 32 kiló, és a bőröm is szépen idomult a fogyáshoz, nem lóg rajtam semmi. Most 73 kg vagyok, és mintha kicseréltek volna. Visszajött az önbizalmam is, és egészségileg is jobb. Még szeretnék legalább 8 kilót leadni, de ez már úgyérzem sokkal nehezebb ! Azért nem adom fel, Neked is ezt kívánom ! Csak elhatározás kérdése, kezdj hozzá minnél előbb. Sok sikert !
Ezen az oldalon találtam egy jópár Leslie Sanson videót feltéve érdmes megnézned ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!