Szeretném magam jó formába hozni februárra. Hogy kezdjem?
160cm vagyok, és 75 kiló körül. elég nagy cicijeim vannak, ezeket nem nagyon szeretném lefogyasztani, de tisztában vagyok vele, hogy fogok onnét is fogyni.
valahogy a kettő között lehetek
szóval szeretnék február közepe-március elejére jól kinézni.
A baj az, hogy így is viszonylag keveset eszem, elfordul, hogy egy nap csak egyszer, akkor sem sokat. Nyáron tornáztam, 3 hétig folyamatosan Rubint Réka filmjeire, de egy deka sem ment le rólam. tudom, 3 hét nem sok, de kicsit elkeseredtem, hogy előtte nulla testmozgásom volt, akkor meg naponta 3X45 percet mozogtam, és sem centiben, sem kilóban nem látszott.
próbáltam egy olyan diétát, aminek az alapja a főtt tojás volt, nevére már nem emlékszem, akkor fogytam 3 kilót 5 nap alatt, de folyamatosan hasmenésem volt, szóval az nem igazán jött be. de már ott tartok, hogy az sem érdekel, csak tudjak lefogyni...
valakinek valami ötlete, mit csináljak??
a kevesebb evéssel nem tok mit kezdeni, mert most is alig eszem...
tornázni akarok, de mit??mi az, ami hatásos??segítsetek lécci, nagyon akarom!
20Ł
A napi egyszeri evés nagyon rossz, mert lelassítja az anyagcseréd. 5x kell enni, főként fehérjét és rostot, majd ch. valamint a megfelelő mennyiségű és JÓ minőségű zsiradék is fontos. Úgy vélem, nincs rálátásod a dolgokra egyedül nehezen tudnál étrendet összeállítani, ne tojásdiétázz, hanem pl. a Norbi féle kódrendszer elég használható, egyél 1-es ételeket. A mozgás is ok, csak ne add fel még akkor sem, ha egy grammot sem fogytál. Ha ezeket rendbe rakod és 2-3 hónapig csinálod és akkor sem megy le semennyi sem, kell egy vérkép vizsgálat lehet esetleg kialakuló cukorbetegség vagy pajzsmirigy probléma. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Mielőtt valaki lehurrog, én közel 40 kg-ot fogytam, nem vagyok tapasztalatlan.
Hát bűn lenne ilyen alakból fogyni mert imádom :P (L)
Am sztem neked nemigazán fogyni kéne mert sztem azt nemnaon tudsz!Kis alakformálás kellhet neked, deha raksz fel képet magadról több szemszögből megtudom vizsgálni hogy mely testrészeket milyen gyakorlattal lenne érdemes formálni ;) Remélem segíthetek majd :D
Egyetértek az előttem szólokkal. CSini vagy. :D
21/L
há ez baromi érdekes....mikor kitettem egy tök más témában egy kérdést, és feltettem ezt a képet, mindenki zsírdisznózott, meg hogy nézel ki, foggyál le, stb.....
nah most akkor mi vaaan????:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!