Miért csak koplalással tudtam 60kg alá menni?
4hete stagnálok,1300kcalt eszek egy nap,főként csirkemellet,rengeteg zöldséget,túrót,zabkorpát,zabpelyhet,almát,tk kenyeret,pufirizst. Heti 4-5x sportolok egy órát hetente.
Ha megszakadtam akkor sem akart lejjebb menni az a mérleg,mindíg 60-61.5 között ingázott.
Az elmúlt 3napban,nem szándékosan,de szinte koplaltam,mert az 1000kalóriát sem haladtam meg. Sajnos a munkám miatt volt így,nem tudtam enni közbe semmit.
A lényeg a lényeg...
**most 59.6kg vagyok** Éljen ,végre sikerült elérni az 5x-et :) Kb 5-6 éve nem voltam ötössel kezdődő :D
De most akkor 1000kalórián kell élnem hogy tovább foggyak? O_o Mert,1300-al már nem ment le semmi. Igaz már csak 2-3kilót szeretnék leadni. 170cm vagyok.
"utolsó kilóknál" már igen csak ragaszkodik a szervezet a meglévő zsír tartalékához, természetesen az anyag és energiamegmaradás szabályai ekkor is élnek.
tehát ha az emberi hibát kizárjuk, és valóban 1300kcal-t viszel be, és mondjuk 1700kcal-t használsz el, akkor vagy fogysz, vagy egy energia reaktor van benned. döntsd el szerinted melyik a reálisabb.
amúgy ilyenkor vannak "trükkök", például átállni pár napig nagyobb energiabevitelre, majd szépen újra csökkenteni a napi bevitelt. és hasonlók..
Pontosan vezetem pedig a kalórianaplót. Még a fűszereket is beleszámolom,csak olyan ételeket eszem aminek pontosan tudom a kcal tartalmát. A tizedesjegyeket pedig mindíg felfelé kerekítem.(tehát ha kijön 56,07 kcal,akkor 57kcalt számolok mindennél).
Talán hetente egy étkezésemnél fordul elő amikor nem tudom hajszál pontosan meghatározni mert nem én csináltam.
Szerintem a számolgatással nem lehet hiba.
Jövő héttől úgy rendeztem a munkámat hogy rendesen tudjak étkezni,meglátom majd mi lesz,fogyok e hízok e vagy stagnálok e. Remélem azért tartom majd ezt az ötöst:)
Ingadoztatni szoktam néha a kalóriákat,mikor elértem a 65kg akkor csináltam először,és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!