Van itt olyan, aki KOPLALÁSSAL FOGYOTT, tehát keveset evett, és mondjuk elérte azt a jó alakot amire mindig is vágyott?! Tudtad azóta tartani, vagy visszajött mind?
persze biztos van akinek annyira alacsonyak az igényei hogy a koplalással elérhető alak is megfelel neki. ha utána se eszik sokat akkor egy darabig meg is tarthatja az alakját...
előbb utóbb viszont durván el fog hízni...
én úgy fogytam 2és fél hónap 30 kilót (90 ről 60 ra)
és minden nap csak 2 db pufit ettem,meg szőlőcukrot ha éreztem h kezdenek nem okék lenni a dolgok,jahh és vitaminokat is szedtem.aztán amikor elértem a célt akk zöldségeket ettem meg szép lassan egyre több dolgot. aztán vissza jött 1 hét alatt 3 kiló de rá 2 héttel 59 voltam.azóta is odafigyelek mit mikor mennyit eszek.ez a fogyás már 2 éve volt. most 61 kg vok:D
mindenki azt mondja h így nem lehet fogyni de ez hülyeség!jahh és semmi bajom nem lett!!
kedves bix második vok
miután lefogytam sportolni kezdtem,mivel nem mindegy h 30kilót cipelve tornázol vagy nélküle,és a fogyó alatt napi 100 felülést csintem minden nap.
heti 3X thai-boxolok és ha van kedvem elmegyek futni vagy úszni
a popsimon pedig olyan feszes és kemény h diót lehetne rajta törni:)
én így fogyok most is....1 hónap alatt 7 kg fogytam úgy h nem vagy épp alig eszek vmit naponta.
de ne csak koplalj hanem mozogj is,mert mozgás nélkül nem sokat használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!