Van olyan, aki koplalással fogyott és nem hízta vissza?
Pl unokatesóm. 110 kilósan már nagyon elege lett, napi kb 800 kcal-t evett. Sok zöldség, cs.mell, hal.
Bár ő most sem eszik többet, mint mikor fogyózott...
első vok, és szerintem is baromság hogy visszajön, ha valaki megint elkezd úgy zabálni mint előtte akkor persze hogy visszajön, de különben ha ésszerűen eszünk akkor nem.
de olyat téll ne csinálj hogy nem eszel semmit, és 900 kcal alá ne nagyon menj, és ha lehet eghyél fehérjét is és szénhidárott meg egy pici zsírt is, muszály mert különben téll rosszul lehetsz
én fél éve nem eszem rendesen, az mindegy hogy milyen okokból. mellette mondjuk elég sokat sportolok is, de volt egy hetem, amikor ettem, és semmi bajom nem lett.
de azért jobb, ha életmódot váltasz, mert azt könnyebb tartani és ésszerűen kezelni. durva koplalás miatt komoly bajaid lehetnek.
sokan már koplalásnak nevezik azt is ha kevesebbet eszel:D
Szerintem az a koplalás ha csak vizet iszol és pl napi 1 alma, vagy egy paprika. Ez koplalás.
De ahol már a csirkehusi, a hal, a tojás bekerül az már nem az.
Én is fogyózok, bár most úgy alakult hogy elég egyoldalúan táplálkozok, bár nem szándékossan. Én főként dinnyét eszek, poros leveseket (mert kevés kcal tartalmaz) cukkini, tök, s.répa párolva, joghurt mindennap(natur) és tojás. Van aki ezt is koplalásnak veszi már, pedig nem vagyok éhez tőle, viszont allig fogyok. 1 hónap alatt csak 3 kiló minuszba, és ennél jobban már nem tudom megszoritani én se.
És a koplalástól amit fentebb írtam visszajön, mert kevés kalória után ha sokat viszel be egyértelmű hogy egy idő után ujra ott lesz a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!