Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki az, aki fogyott már koplalá...

Ki az, aki fogyott már koplalással?

Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy a koplalással nem érek semmit! Mennyi idő alatt mennyit fogytatok? Miket ettetek? Hogy bírtátok ki a kezdeti szédülést?
2010. máj. 15. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 15. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagyon szomorú családi dolog miatt nem tudtam enni 2-3 hétig csak minimálisan, hogy ne halljak éhen.5-6 kiló ment le, és nem jött vissza.De azért nem ettem, mert nem tudtam a szomorúságtól, nem jókedvemben.
2010. máj. 15. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam koplalással fogyni, pl. most. Totál szerelmes vagyok és nem bírok enni:D

De szoktam fogyókúra miatt is koplalni pár napig, akkor fogyok pár kilót, aztán meg mindig csak keveset eszek.

2010. máj. 15. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer két napig nem ettem semmit, csak ittam, mert beteg voltam, és lefogytam 2 kilót. Szerencsére hamar visszahíztam.
2010. máj. 15. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én! És vissza is szedtem... mert utána ha egy icipicivel is eszel többet a szervezet raktározni kezd és igyis úgyis hizol! Tényleg! És ugyebár életed végéig nem akarsz koplalni... ha nem akarsz meghalni persze.. Ezért kell életmódváltással fogyni, ami nem két hétre szól.
2010. máj. 15. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerült igazából szerintem így foglaltam le magamat, mert nem tudtam magammal mit kezdeni! Volt olyan, h egy hétig minden nap csak egy szendvicset ettem! Normál sulyom volt 45 kg ebből lement 6 és 39 kiló lettem a 156 centimhez valami borzasztó látványt nyújtottam izmaim semmi, és úgy néztem ki, mint egy élő halott! Mikor rádöbbentem, h mit tettem magammal elkezdtem normál adagokat enni és vissza tértem a napi 2 étkezésemhez ez régen is így volt, mert egy rosszullét miatt még kicsi koromban történt egyáltalán nem vacsorázok semmit tudom, h nem egészséges, de ezt az én szervezetem megszokta és tök jól elvoltam! Csak ugye bár jött a koplalás! Lényeg a lényeg 3 kilót híztam vissza és még mindenki azt mondja, h nagyon sovány vagyok!
2010. máj. 15. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek az koplalásnak számít, ha reggel eszek egy almát, délben kevés levest, vagy másodikat (attól függ, hogy mi van) és vacsira Knorr instant bögrés levest? Mozgással (Norbi dvd-k) kiegészítve szerintetek ezzel mennyit lehet fogyni?
2010. máj. 15. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az utolsónak: vicc nélkül fordulj orvoshoz!
2010. máj. 15. 20:32
 9/9 anonim válasza:

17:26

velem is így volt hogy totál szerelmes voltam, ráse bírtam nézni a kajára, 4 kiló le is ment

aztán jött a csalódás:(, elkezdtem zabálni és visszajöttek a kilók

2010. máj. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!