Ki az, aki fogyott már koplalással?
Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy a koplalással nem érek semmit! Mennyi idő alatt mennyit fogytatok? Miket ettetek? Hogy bírtátok ki a kezdeti szédülést?2010. máj. 15. 17:13
1/9 anonim válasza:
ő fogyott így: http://www.youtube.com/watch?v=aTIjRxT_Y9g
2/9 anonim válasza:
Én egy nagyon szomorú családi dolog miatt nem tudtam enni 2-3 hétig csak minimálisan, hogy ne halljak éhen.5-6 kiló ment le, és nem jött vissza.De azért nem ettem, mert nem tudtam a szomorúságtól, nem jókedvemben.
3/9 anonim válasza:
Én is szoktam koplalással fogyni, pl. most. Totál szerelmes vagyok és nem bírok enni:D
De szoktam fogyókúra miatt is koplalni pár napig, akkor fogyok pár kilót, aztán meg mindig csak keveset eszek.
4/9 anonim válasza:
Én egyszer két napig nem ettem semmit, csak ittam, mert beteg voltam, és lefogytam 2 kilót. Szerencsére hamar visszahíztam.
5/9 anonim válasza:
Én! És vissza is szedtem... mert utána ha egy icipicivel is eszel többet a szervezet raktározni kezd és igyis úgyis hizol! Tényleg! És ugyebár életed végéig nem akarsz koplalni... ha nem akarsz meghalni persze.. Ezért kell életmódváltással fogyni, ami nem két hétre szól.
6/9 anonim válasza:
Nekem is sikerült igazából szerintem így foglaltam le magamat, mert nem tudtam magammal mit kezdeni! Volt olyan, h egy hétig minden nap csak egy szendvicset ettem! Normál sulyom volt 45 kg ebből lement 6 és 39 kiló lettem a 156 centimhez valami borzasztó látványt nyújtottam izmaim semmi, és úgy néztem ki, mint egy élő halott! Mikor rádöbbentem, h mit tettem magammal elkezdtem normál adagokat enni és vissza tértem a napi 2 étkezésemhez ez régen is így volt, mert egy rosszullét miatt még kicsi koromban történt egyáltalán nem vacsorázok semmit tudom, h nem egészséges, de ezt az én szervezetem megszokta és tök jól elvoltam! Csak ugye bár jött a koplalás! Lényeg a lényeg 3 kilót híztam vissza és még mindenki azt mondja, h nagyon sovány vagyok!
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek az koplalásnak számít, ha reggel eszek egy almát, délben kevés levest, vagy másodikat (attól függ, hogy mi van) és vacsira Knorr instant bögrés levest? Mozgással (Norbi dvd-k) kiegészítve szerintetek ezzel mennyit lehet fogyni?
2010. máj. 15. 20:31
8/9 anonim válasza:
Az utolsónak: vicc nélkül fordulj orvoshoz!
9/9 anonim válasza:
17:26
velem is így volt hogy totál szerelmes voltam, ráse bírtam nézni a kajára, 4 kiló le is ment
aztán jött a csalódás:(, elkezdtem zabálni és visszajöttek a kilók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!