Már annyi fogyokurát hallotam ki az aki koplalással probálkozott és bevált neki? Mennyit fogyott mennyi idö alatt?
25 kilót fogytam koplalással 6 hét alatt. A napi kajám ennyi volt: 1 alma és 1 joghurt, vagy 1 kakóscsiga magában, zabálós napokon akár mág túrórudit is ettem hozzá, de az átlag az 1 alma 1joghurt volt, és volt hogy csak az egyiket ettem egész nap. Mozogni semmit nem mozogtam, örültem ha feltudok jönni a lépcsőn anélkül hogy a falhoz kelljen támaszkodnom...
Hogy ajánlom e? Áá, semmiképp! Soha többé nem tudnám megcsinálni. Csak akkor annyira motivált az akkori barátom akinek sovány akartam lenni hogy nem gondolkoztam... következménye nem lett, tehát nem károsodtam vagy valami, de hogy pokoli dolog volt így fogyni az biztos! Szerintem ne csináld!
Én egyszer voltam egy 10 napos léböjt kúrán ,igaz fogytam 4 kilót de az utána fokozatosan vissza is jött.
De nekem a tisztulás volt a lényeg nem a fogyás.
Arra jó volt, de vezetett programok voltak(torna,tura,masszázs stb) és orvosi felügyelet.
Bár itthon is próbáltam többféle fogyikurát de inkább tisztitókura lett belőle.
Ha visszaáll az étkezés visszajönnek a kilók is.
A bátyám most étrendváltással fogyott 5 kilót ! :-)
Én is szülés után vagyok. 2 hónap alatt fogytam 5 kilót. Igaz, hogy nem gyors a módszer, de kellem is: Bármit eszem amit cska szeretnék, de mindenből csak keveset egyszerre, és 4 után semmit. Általában 4x eszem egy nap. Reggelit, tízórait, ebédet, és 4 előtt nem sokkal vagy levest, vagy valami főtt ételt. Meg fehér kenyeret nem eszem, talán 2 hetente 1x engedek magamnak egy zsömlét, amúgy rozskenyeret eszem. De mellett tényleg mindent: csokit, süteményt, bármit. Csak keveset. Nekem ez vált be.
Mozogni nem mozgok mellette, mert a fiam miatt nincs időm:) Szóval ha kitartó vagy így is fog menni. Nem is kínzod magad, és valószínűleg késpbb sem jön vissza. Az első pár nap nagyon rossz, de aztán hozzászokik a szervezeted.
Viszont azt ne csináld, hogy nem eszel egyáltalán, mert semmi időd nem lesz a babádra és nem is leszel annyira türelmes. Az pedig nagyon kell!
Kitartást és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!