Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már annyi fogyokurát hallotam...

Már annyi fogyokurát hallotam ki az aki koplalással probálkozott és bevált neki? Mennyit fogyott mennyi idö alatt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 09:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
0,5-1 kg /nap , de testmozgás mellett. 0 kalória/9 nap. Izomvesztéssel is jár, és csak saját felelősségre.
2009. dec. 17. 09:27
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Én 10-15 kg-t fogytam ezzel a módszerrel, de nem ajánlom. Nagyon ideges, feszült leszel tőle. Ha pedig elengeded magad egy-két napra (szükség van rá, mivel állandóan koplalni nem lehet) rögtön visszajönnek a kg-k. Nekem egy hétvége 1-3 kg pluszt jelent. Nem ajánlom ezt a módszert, már én is megbántam.
2009. dec. 17. 09:47
 3/19 A kérdező kommentje:
És mennyi idö alatt?
2009. dec. 17. 09:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

25 kilót fogytam koplalással 6 hét alatt. A napi kajám ennyi volt: 1 alma és 1 joghurt, vagy 1 kakóscsiga magában, zabálós napokon akár mág túrórudit is ettem hozzá, de az átlag az 1 alma 1joghurt volt, és volt hogy csak az egyiket ettem egész nap. Mozogni semmit nem mozogtam, örültem ha feltudok jönni a lépcsőn anélkül hogy a falhoz kelljen támaszkodnom...

Hogy ajánlom e? Áá, semmiképp! Soha többé nem tudnám megcsinálni. Csak akkor annyira motivált az akkori barátom akinek sovány akartam lenni hogy nem gondolkoztam... következménye nem lett, tehát nem károsodtam vagy valami, de hogy pokoli dolog volt így fogyni az biztos! Szerintem ne csináld!

2009. dec. 17. 10:21
 5/19 anonim válasza:
80%
Én 1 hónap alatt 13 kg-mot fogytam, de nem kínzó koplalással. Reggelire 1 pohár Activia joghurtot ettem, vagy gyümölcsöt, sok vizet ittam, ebédre párolt zöldséget általában brokkolit. Délután 4 előtt felvágottat kenyér nélkül, vagy light mozzarella sajtot, virslit. 4 után már csak ásványvizet ittam. Nekem délelőtt simán belefért túró rudi, krémtúró. Inkább arra figyeltem, hogy este már semmit. Ez is nagyon kimerítő, mert nagyon kevés volt, de ha nem eszel semmit akkor az anyagcseréd is leáll, problémák lesznek a wc-n és a szívizomból is "fogyni" fogsz ami életveszélyes. Én tartom a súlyom, pedig már rendesen eszem, csak arra vigyázok, hogy 4 után már semmit se egyek.
2009. dec. 17. 10:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Aki 25kg fogyortt neked visszajöt?
2009. dec. 17. 10:55
 7/19 anonim válasza:
100%
10:52 -es vagyok. Én még olyan hülyeséget is csináltam, hogyha este ettem valamit akkor mályvateával meghajtottam magam. 2 filtert tettem 1 dl forró vízbe. Már hajnali 4-kor a wc-n ültem kb fél órát. Viszont reggel 2kg-val lettem könnyebb. NE CSINÁLD!!!!!!
2009. dec. 17. 10:56
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!!!!Én igazság szerint,azért vagyok elkeseredve ,mert van rajtam 15-20kg többlet jó 7 hete szültem de igy nagyon rosszul érzem magamat.Már tejem nincs igy ha ehhez folyamodok babámnak már nemártok.
2009. dec. 17. 11:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer voltam egy 10 napos léböjt kúrán ,igaz fogytam 4 kilót de az utána fokozatosan vissza is jött.

De nekem a tisztulás volt a lényeg nem a fogyás.

Arra jó volt, de vezetett programok voltak(torna,tura,masszázs stb) és orvosi felügyelet.

Bár itthon is próbáltam többféle fogyikurát de inkább tisztitókura lett belőle.

Ha visszaáll az étkezés visszajönnek a kilók is.

A bátyám most étrendváltással fogyott 5 kilót ! :-)

2009. dec. 17. 11:14
 10/19 anonim válasza:
100%

Én is szülés után vagyok. 2 hónap alatt fogytam 5 kilót. Igaz, hogy nem gyors a módszer, de kellem is: Bármit eszem amit cska szeretnék, de mindenből csak keveset egyszerre, és 4 után semmit. Általában 4x eszem egy nap. Reggelit, tízórait, ebédet, és 4 előtt nem sokkal vagy levest, vagy valami főtt ételt. Meg fehér kenyeret nem eszem, talán 2 hetente 1x engedek magamnak egy zsömlét, amúgy rozskenyeret eszem. De mellett tényleg mindent: csokit, süteményt, bármit. Csak keveset. Nekem ez vált be.

Mozogni nem mozgok mellette, mert a fiam miatt nincs időm:) Szóval ha kitartó vagy így is fog menni. Nem is kínzod magad, és valószínűleg késpbb sem jön vissza. Az első pár nap nagyon rossz, de aztán hozzászokik a szervezeted.

Viszont azt ne csináld, hogy nem eszel egyáltalán, mert semmi időd nem lesz a babádra és nem is leszel annyira türelmes. Az pedig nagyon kell!

Kitartást és jó babázást!

2009. dec. 17. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!