Már annyi fogyokurát hallotam ki az aki koplalással probálkozott és bevált neki? Mennyit fogyott mennyi idö alatt?
Szia!
Én tavaly nyáron fogyóztam koplalással, kb nulla szénhidrát, csak gyümölcsből, sali, joghurt...DE SEMMIKÉP NE CSINÁLD!
1. olyan 8 kg fogytam a 1-2 hónap alatt, kb 3-4 hónapig tartottam, aztán visszajött!
2. nem mozogtam, az izmom leépült, és kinézetre szerintem rosszabb lett az alakom, mint volt.
3. szerintem nagyon súlyos vitaminhiányom lett, azóta nagyon gyakran vagyok beteg, pedig korábban nem voltam.
4. az anagcserém azóta is fel van borulva.
5. koplalás alatt az agyad nem kap elég glükózt, ezért nagyon durván idegbeteg leszel.
Most nyáron heti 3-4 szer jártam konditerembe, normálisan ettem. Fogytam olyan 3-4 kg, de a zsírveszteség sokkal több, csak ugye feljött izom is. Kihagytam 2 hónapot, nem jött vissza. Most folytatom újra, mert még nem tökéletes. Ha nem tudsz eljárni kondiba, otthon tornázz, erősítő gyakorlatok + szobabicikli lenne jó. Csak így lehet ha nem akarod elcs*szni magad.
pusz
szia !
én is 25 kilót fogytam koplalással max.800kcal/nap és rengeteg mozgás!!!senkinek sem ajánlom.tönkre ment a vesém és szívproblémáim lettek,mellesleg a vitamin és vashiány miatt majdnem meghaltam!!!egy hajszál választott el a vérátömlesztéstől!!!
ne csinálj butaságot!!próbáld ki a 90napos diétát!!az viszonylag rövid idő alatt nagy súlyvesztés kevésbé drasztikusan!!
09:47-es vagyok!
Max. egy hónap alatt fogytam ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!