Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már annyi fogyokurát hallotam...

Már annyi fogyokurát hallotam ki az aki koplalással probálkozott és bevált neki? Mennyit fogyott mennyi idö alatt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tavaly nyáron fogyóztam koplalással, kb nulla szénhidrát, csak gyümölcsből, sali, joghurt...DE SEMMIKÉP NE CSINÁLD!

1. olyan 8 kg fogytam a 1-2 hónap alatt, kb 3-4 hónapig tartottam, aztán visszajött!

2. nem mozogtam, az izmom leépült, és kinézetre szerintem rosszabb lett az alakom, mint volt.

3. szerintem nagyon súlyos vitaminhiányom lett, azóta nagyon gyakran vagyok beteg, pedig korábban nem voltam.

4. az anagcserém azóta is fel van borulva.

5. koplalás alatt az agyad nem kap elég glükózt, ezért nagyon durván idegbeteg leszel.

Most nyáron heti 3-4 szer jártam konditerembe, normálisan ettem. Fogytam olyan 3-4 kg, de a zsírveszteség sokkal több, csak ugye feljött izom is. Kihagytam 2 hónapot, nem jött vissza. Most folytatom újra, mert még nem tökéletes. Ha nem tudsz eljárni kondiba, otthon tornázz, erősítő gyakorlatok + szobabicikli lenne jó. Csak így lehet ha nem akarod elcs*szni magad.

pusz

2009. dec. 17. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

szia !

én is 25 kilót fogytam koplalással max.800kcal/nap és rengeteg mozgás!!!senkinek sem ajánlom.tönkre ment a vesém és szívproblémáim lettek,mellesleg a vitamin és vashiány miatt majdnem meghaltam!!!egy hajszál választott el a vérátömlesztéstől!!!

ne csinálj butaságot!!próbáld ki a 90napos diétát!!az viszonylag rövid idő alatt nagy súlyvesztés kevésbé drasztikusan!!

2009. dec. 17. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha éhezteted magad, a szervezeted elkezd minél többet raktározni, mikor végre rendesen eszel. Nekem egy hét alatt 5 kiló volt csak édesítős teával, kávéval és napi egy zsömle kis zöldséggel. Viszont rengeteg zöldség, sok fehérje, kevés szénhidrát, fokozott folyadékbevitel, minden alkalmat kihasználva mozgás segítségével két hét alatt 10 kilót fogytam (1-3 nap semmi, 4-8 nap kis súlyvesztés, 9-14 nap fogyás). Szerintem megéri, nem szedtem vissza 2 kilónál többet, pedig sok édességet eszek általában (sosem este 6 után, mindig sok zöldség és sok folyadék napközben).
2009. dec. 17. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:

09:47-es vagyok!

Max. egy hónap alatt fogytam ennyit.

2009. dec. 17. 16:46
 15/19 anonim ***** válasza:
en leadtam 14napossal 8kilot es 10 visszajott ...utanna kezdtem mindennap 2szer 3km t szaladni lefogytam es mikor abbahagytam csak visszajott...ez mind azert mert minden visszaallt a regi kerekvagasra...most egy eletre szolo etrendet csinalok...igy biztos a siker:)
2009. dec. 18. 06:59
 16/19 anonim ***** válasza:
én 1 hetes léböjttel fogytam 3 kg-ot
2010. júl. 2. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne koplalj csak egyél kevesebbet.Babával vagyok itthon én is,meghíztam szoptatás alatt,de már 15kg lement 3hó alatt,hogy keveset eszek és odafigyelek,hogy mit.Sok sikert neked!
2010. szept. 6. 09:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 9. 07:24
 19/19 anonim ***** válasza:
jajj
2011. máj. 24. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!