Ki milyen módszerrel próbálkozott, hogy kislánya legyen? Van sok népi hiedelem erről, kíváncsi lennék, van-e valakinek olyan módszere, ami bevált.
A népi hiedelmeket szerintem hagyd!
Nézz inkább utána a tudományos háttérnek - táplálkozás, időzítés, stb.
(Bár nekem így sem sikerült..)
Én azt olvastam több helyen is,hogy a kislány kromoszómát tartalmazó spermiumok lassabban úsznak de tovább életképesek,míg a kisfiút tartalmazók valamivel gyorsabbak,és kevesebb ideig életképesek.
Mivel semmi más népi hiedelem nem érdekelt (nem hittem benne),és ezt az egyetlen észérvekkel alátámasztott módszert találtam,erre hagyatkoztunk.
SIKERÜLT
A peteérés várható napja előtti napokon aktívak voltunk,és minden alkalommal az "akció" után gyertya pózba helyezkedtem,hogy ha már lassabbak a lányos spermák akkor segítsek nekik a befelé úszásban. Aztán gondoltam ha beérnek, mivel tovább életképesek mint a fiú spermák,majd a peteérésig elvárakoznak szépen odabent.
A peteérés előtti napon és aznap már nem szexeltünk.
Kislányom ma már másfél éves.
szia!
nekem még nem sikerült kislányt összehozni, de sokaknak segített Czeizel Endre módszere.
Mindjárt megkeresem a linket és elküldöm.
13:37-es vagyok.
Úgy látszik akkor én is a Czeizel úr módszerét ismertem.
Azért ezt a beöntéses módszert nem szivesen vállalnám be.
Kedves kérdező,az előbb ugyan lemaradt,de most pótolom: sok sikertk ívánok,és Boldog Családot!
13:37- nekem két fiam született így! :-D
egy percig sem bánom, hogy fiuk, sőőőőőt!
a harmadik tesó tervben- nekem olymindegy hogy fiu, vagy lány!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!