Van akinél bevált az otthoni tekercselős karcsúsítás?
Karcsúsító gél+masszázs olaj- macerka, majd gél és fóliás tekercselés?
Az érdekelne, hogy karcsúsít-e láthatóan néhány alkalom, és hogy tartós-e az eredmény megfelelő mozgás és étrend mellett?
nem, elvi okoknál fogva nem lehet hatásos. a narancsbőr zsír, végső állapotában pedig helyi gyulladás, most képzeld el az afrikaiakat, ha csak úgy ki lehetne masszírozni a maradék zsírjukat. felhördülnének nem kicsit.
masszírozással meg krémekkel a bőrön lehet segíteni, ez szerintem már igazolt dolog, krém felszívódik, masszírozás pedig serkenti a véráramlást. de ettől még a bőr alatt a zsír ott fog maradni. elvileg általános testzsír csökkentés és izomzat növelés oldaná meg a problémát. de ezt is csak olyanoktól tudom, akiknek ezt mondták, így ettek és edzettek, és nem meglepő módon javult majd eltűnt ez a dolog. mert már nem volt rajtuk annyi zsír, hogy ilyen lehessen, pláne nem az izom-arányhoz képest. ezek a zsír és izom arányok akkor játszanak szerepet, amikor valaki fogja magát, és a világ legegészségesebb módján leadja a zsírját (lefogy), nem fogyókúrával, nem hízik vissza, de izomzata gyakorlatilag nincs, és még a kevés zsírral a testén is löttyedt, narancsbőrös. ezért írom, hogy edzés nagyon fontos ez esetben is.
és akkor én nagyon sok mindent itt összefoglaltam, sok sok írás anyagot amit olvastam, meséltek stb. ezt hasonlítsd össze egy gyorspáccal. remélem nagyjából érzed, hogy a testednek nagyobb ellenállása van a külvilággal szemben, mint hogy csak így kívülről olyan alapvető dolgokat lehessen manipulálni, mint a zsírrétege.
a poén: egyszer egy ilyen kezelést "bónuszbrigád" olcsón reklámozó oldal nyilvános fórumán felvetettem, hogy hát ugye a tudomány állása szerint nincsen helyi zsírégetés, elvileg nem működhet ez a dolog mert a zsírréteg.. tralalala tralala.. és válaszul ajánlottak egy lelki gyakorlatot, mert a módszer működik, viszont nekem milyen jót tenne. lehet nem nagy poén, én csak néztem itt a tudomány és az emberi test-ismeret viharában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!