Elkezdhetem a fogyórkúrát egyik napról a másikra?
A fogyókúra szó elég rizikós szó. Hogyha fogyókúrázni fogsz és nem diétázni akkor nagy esély van arra, hogy nem vagy tisztában sem az alapelvekkel, sem a sikeres és tartós zsírvesztés alapjaival.
A kalóriamennyiség valóban fontos, viszont az ételek összetétele sem elhanyagolható, ahogyan az sem, hogy melyik napszakban eszel bizonyos ételcsoportokat.
A zsírvesztési folyamatot elkezdheted bármikor és minnél hamarabb kezded annál nagyszerűbb. Vigyázat azonban, hogy a pillanatnyi lendület ne legyen erősebb, mint a hosszútávú kitartás.
00:25 nagyon tetszik a válaszod! tanultam belőle egysmást!
utolsó: Hát nem biztos hogy biztos vagyok a dolgomban de én semmi sz*rral nem fogom komplikálni az életem! Eszek naponta többször (5-6x) de keveset és kevés széndhidrát (gabonafélék főképpen kenyér) és szinte 0 édesség és cukor! De ha eszek egyáltalán nem baj mert én aztán létfontosságú dolgokat nem hagyok ki amire a szervezetemnek szüksége van cask kevesebbet eszek! És minden nap kondi terem egyik nap felsőtest + lépcsőzés biciklizés + futás másik nap alsó test beleértve láb főképpen és ugyan az (lépcsőzés biciklizés futás) harmadnap ugyan az mint 1. nap 4. nap ugyan az mint 2. és hétvégente lesz pihenés (túledzeni nem fogom magam ha szükségem van akkor szerda pihenőnap!
És én pontot rakok ha csak ti nem akartok vesszőt rakni!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!