Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdhetem a fogyórkúrát...

Elkezdhetem a fogyórkúrát egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
Ma sokat ettem! Ezzel nem az a célom hogy holnap alig eszek hanem a kalória mennyiségnek megfelelően + délutánonként konditerem!
2011. márc. 20. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A fogyókúra szó elég rizikós szó. Hogyha fogyókúrázni fogsz és nem diétázni akkor nagy esély van arra, hogy nem vagy tisztában sem az alapelvekkel, sem a sikeres és tartós zsírvesztés alapjaival.

A kalóriamennyiség valóban fontos, viszont az ételek összetétele sem elhanyagolható, ahogyan az sem, hogy melyik napszakban eszel bizonyos ételcsoportokat.

A zsírvesztési folyamatot elkezdheted bármikor és minnél hamarabb kezded annál nagyszerűbb. Vigyázat azonban, hogy a pillanatnyi lendület ne legyen erősebb, mint a hosszútávú kitartás.

2011. márc. 20. 20:17
 2/6 anonim válasza:
Énis egyik napról másikra kezdtem el, de azért a szervezetednek fokozatosan adagold ezt hogy kevesebbet eszel és ne azt csináld hogy egyik nap megdöglesz kondizás után másik nap meg jó teletömöd magad. Minden nap fokozatosan a sportolással is. Ha futsz akkor egyik nap pl.: lehet 2kilóméter futni másnap már mongyuk 3,5kilómétert. Én is ezt csinálom csak nem konditerembe, hanem utszán futok nővéremmel. Sok sikert hozzá.
2011. márc. 20. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy pici ész szorult belém úgyhogy tudom mit egyek hogy de a kérdésem nem az volt! hanem az hogy el kezdhetem e!
2011. márc. 20. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
van vmi speciális betegséged, ami miatt nem ehetsz ezt-meg-azt? mert ha nincs, akkor miért ne kezdhetnéd akár ma is? a szervezetednek annál jobb, minél hamarabb abbahagyod a szemét kaják evését és egészségesebbre váltasz. és azért is h azonnal elkezded, mert sokan vannak vele úgy h jajj, akkor mondjuk jövőhéttől kezdem (előtte jól bezabál), és mikor elérkezett az ominózus nap, akkor óó, ma pont nem lehet mert xy-nak szülinapja van, na ők a "majdholnapozók" akik évekig őrizgetik a zsírpárnájukat
2011. márc. 21. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mit fogsz enni, ha nem haragszol. Mert itt 20 emberből 19 nem tudja. Persze lehet, hogy te vagy az üdítő 1 kivétel, de - a kérdésedből ítélve - nem vennék rá mérget.
2011. márc. 21. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:

00:25 nagyon tetszik a válaszod! tanultam belőle egysmást!

utolsó: Hát nem biztos hogy biztos vagyok a dolgomban de én semmi sz*rral nem fogom komplikálni az életem! Eszek naponta többször (5-6x) de keveset és kevés széndhidrát (gabonafélék főképpen kenyér) és szinte 0 édesség és cukor! De ha eszek egyáltalán nem baj mert én aztán létfontosságú dolgokat nem hagyok ki amire a szervezetemnek szüksége van cask kevesebbet eszek! És minden nap kondi terem egyik nap felsőtest + lépcsőzés biciklizés + futás másik nap alsó test beleértve láb főképpen és ugyan az (lépcsőzés biciklizés futás) harmadnap ugyan az mint 1. nap 4. nap ugyan az mint 2. és hétvégente lesz pihenés (túledzeni nem fogom magam ha szükségem van akkor szerda pihenőnap!

És én pontot rakok ha csak ti nem akartok vesszőt rakni!...

2011. márc. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!