Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így elkezdhetem a fogyókúrát?

Így elkezdhetem a fogyókúrát?

Figyelt kérdés

Most voltam beteg két napig nem ettem semmit

most ha eszek egy szendvicset vagy iszok egy pohár vizet tele vagyok

Szerintem ez azt jelenti hogy a gyomrom összeszűkűlt

ha megtartom ezt az állapotot akkor szerintetek könnyeb lesz kevesebbet enni inni?

2011. ápr. 27. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
betegség után szerintem épp hogy arra kell törekedni hogy teljesen visszaálljon a szervezeted (hacsak nem akarsz visszaesni) amikor már teljesen egészséges vagy akkor diétázhatsz.
2011. ápr. 27. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi

nem akarok én koplalni csak kevesebbet enni mint előtte

2011. ápr. 27. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány kiló és lány e vagy ? Mert ha több mint pl 80 és ráadásul még csajszi is, akkor akár már ma is elkezdheted a fogyást.
2011. ápr. 27. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

most hogy beteg voltál inkább egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, igyél rengeteget kezd könnyűen az ebédett fpl főtt rizs, hozzá naturan párolt husival vagy hallal és hozzá egy nagy adag savanyúság vagy saláta

előbb utóbb biztos visszatérsz arra hogy normálisan egyél avgy még nem kívánod annyira az ételt de szerintem fontos hogy normálisan állj vissza utána merta testednek most vitaminokra van szükséged különben megint visszaesel

2011. ápr. 27. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Még nem vagy teljesen jól, azért nincs olyan jó étvágyad, azért elég egy szendvics.

Pár nap, és éhes leszel, mint a farkas (mert betegség alatt kiéheztél).

2011. ápr. 27. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen mindenkinek a választ és nem lány vagyok:D
2011. ápr. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!