Most már elkezdhetem a fogyókúrát?
1 éves elmúlt a lányom és még mindig szopizik, napi háromszor+ éjjszaka készer. Szeretnék most már fogyózni , mert nállam nem jött be az hogy szoptatás alatt leadom a kilókat, sőt még jött is fel. Kb van 20 kiló többletem nem jönnek rám a nyári ruhájaim. Eddig nem zavart, de most már úgy érzem lépnem kell. Szerintetek ha belekezdek mondjuk a 90 napos diétába el fog apadni a tejem, vagy már elég lesz neki? Elválasztani nem akarom még, de már szeretném lecsökkenteni a szoptatások számát napi kettőre.
Vagy ha tudtok tuti módszert megköszönném.
Szia! Sajnos a baráti körömben vannak akik kipróbálták a 90 naposat és amilyen gyorsan lementek a kilók olyan gyorsan jöttek vissza amint abba hagyta. Egyél változatosan zöldség-gyümi, fehérje (de ne lucskos olajba kisütve!!!)szénhidrátot csak de.-t, és próbálj meg minnél több vizet inni vagy max cukormentes üdítőt. Én így adta le 12 kg úgy, hogy nem sportoltam (sajnos lusta vagyok). Így fogyás közben még a tejcsid is egészséges marad!
Szép napot, sok sikert!
Pont ebben a cipőben járok. Pár hét múlva 1 éves lesz, még nappal 3-4x, éjjel is 1-2x szopik, de már unom a + 14 kilót. Én most azt csinálom, hogy egyszerűen keveset eszek. Naponta egy adag főtt ételt eszek (ez teljes, rendes adag), azon túl csak egy-egy joghurt, gyümölcs vagy tej müzlivel. Persze inni azért többet kell, mert az fontos továbbra is. Hát nem valami gyorsan, de azért mennek valamennyire a hurkák a hasamról. Emellett hasizom gyakorlatokat csinálok, és ha jön a jó idő, megyek majd futni. Ha már mindent eszik a szoptatás mellett a babád, akkor szerintem ennyit megtehet az ember. Más diétát nem mernék csinálni még.
Én reménykedek!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!