Milyen fogyókúrát tarthatok szoptatás alatt, ami nem árt a babának?
elkezdtem tornázni,mellette jó lenne valamilyen diéta
23hós,reggel este szopik még
Teljes kiőrlésü gabonából készült kenyér reggelire sonkával,sajttal,sok zöldséggel ebédre mehet valamilyen fehérhús zöldségekkel,barnarizzsel,tizoraira gyümölcs+joghurt uzsira kefir,tojás,naturjoghurt,sonka,zsirszegény sajt
vacsira mehet sonka vagy husi,főttojás,túró,zöldségek.
Édességek,csoki,chips,cukrozott üditő,cukros tea,péksütemény,fehérkenyér ezeket kell minél inkább elkerülni.
Napi 5-6 kis étkezés,igy pörögni fog az anyagcseréd,+3 liter viz naponta,főleg ha sportolsz is.
A torna jó,mellé kocoghatsz is heti 3-4 szer 40 perc-1órát
Igazából mindnekinek igy kellene fogynia,attól függetlenül,hogy szoptat-e..az eszetlen koplalás ,"méregtelenitő" tabletták, csodabogyók,teák,övek nem vezetnek hosszú távon semmire,sőt még kárt is okozhatnak.
Sok sikert neked!
Én úgy döntöttem, hogy nemsokára életmód-változtatásba fogok; főleg, hogy úgy tűnik, lassan leválik a lányom is, szóval már a szopi miatt se nagyon kell aggódni.
A szétválasztó étrendet tervezem kipróbálni. Elég jónak tűnnek az alapelvek, sok mindennel már más, szerintem megbízható helyeken is találkoztam, bár néhány pontban még bizonytalan vagyok. A könyv címe, ami alapján próbálkozni fogok, Testkontroll.
Ha gondolod, nézz utána.
Ha a szétválasztó diéta azt takarja,hogy sroban meg vannak adva a napok,pl szénhidrát,fehérje,keményitő nap akkor azt senkinek nem ajánlom.Vizet+ izmot lehet vele veszteni,de abszolút nem egészséges és könnyű még jobban meghízni. Semmilyen tudományos alapja nincsen. Egészséges kaja+ sport ennyi a nagy titok.
a bodybuilder.hun ki lehet számolni,hogy mennyi kalóriára van szükséged egy nap,de érdemes jobban szétnézni az oldalon mert szinte minden fontos információt tartalmaz
A Testkontroll nem az a tipikus szétválasztó étrend, ami egy-egy napra mondja meg, mit ehetsz (tehát egyik nap ezt, másik nap azt stb.) Hanem főleg gyümölcsöt és zöldséget ajánl (70%-ban), és ezek mellé egyszerre csak egyféle más jellegű táplálékot. (Eszerint alapból csak két ételtípus van, nem a klasszikus négyféle.)
Az egész elvet úgy nevezik, hogy természetes higiénia, aminek a lényege, hogy minél több lédús táplálékot fogyasszunk (ezért a 70%), illetve hogy betartsuk, kövessük a szervezet 3-as működési folyamatát: kiválasztás (délelőtt), emésztés (délután) és felszívódás (éjjel). Az első szakaszban nem ajánlott mást enni, csak gyümölcsöt, ezzel segítve a tisztulást, méregtelenítást. A másodikban lehet "bármit" a fenti megkötésekkel, a harmadikban pedig nyugalomban vagyunk, ekkor gőzerővel dolgozik a gyomor ill. a bélrendszer.
Nem tudom, mindez mennyire bizonyított eleddig, de elég logikusnak tűnik - bár tény, hogy keményen szembe megy annak, amit én magam is tanulok dietetikusként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!