Szoptatás alatt milyen fogyókúrát lehetne használni, hogy ne menjen a tej kárára? Lehetne a szétválasztó diétát használni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk menni nyaralni és egy pár kilótol szeretnék megszabadulni ,de nem szeretném,hogy az tej minösésge romoljon, mivel a kisfiam szépen fejlödik tőle.2008. jún. 18. 10:40
1/5 anonim válasza:
Én 26(!)kg híztam terhesség alatt.Ez 9 hónap alatt csúszott le rólam, úgy hogy nem fogyokúráztam.Szoptattam és ez elég volt hozzá.Úgy gondoltam ez az időszak az anyaságé és gömbölyűségé.Nem hiszem hogy zavaró az a plussz pár kiló főleg ha a picis ott van melletted!
2/5 anonim válasza:
Én elkezdtem baba-mama tornára járni, lassú az eredmény, de azért egy kicsit fogytam. Illetve odafigyelek, hogy este későn már mit eszem. Igazából fogyókúrázni, úgy igazán, szoptatás alatt nem lehet.
3/5 anonim válasza:
Baba-mama torna, és gastroyal fitt-menü, felváltva Norbi menüivel,fehérjedúsan, energiaszegényen. (nincs időm főzni). Terhességem és szoptatás ideje alatt is ez bevált. Egészséges, gyönyörű a babám, aki csak hízik, én pedig szép lassan fogyok:) Boldog babázást!!!
4/5 anonim válasza:
Dietetikusként egyetértek az előttem szólókkal. Egy kis torna és rendszeres étkezés, de semmi fogyikúra. Amíg szoptatsz nem fontos más. Ha már nem lehet neki látni.
Addig is jó babázást.
5/5 anonim válasza:
En 21 kg-t hiztam mind a ket gyermekemnel,megis lement.Nehogy fogyiz!!!Inkabb elvezd a szoptatat es a babaddal eltöltött idöt.Ha mindenkeppen fogyniszeretnel,akkor inkabb tornaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!