Zülés után mikor kezditek meg a fogyókúrát?
Figyelt kérdés
2ik babám után szeretnék leadni egy pár kilot.szopizás melet ez szerintetek hogy megy majd?ti hogyan tervezitek?csak sok kilot felszedettek irjanak.köszi2011. jún. 24. 20:54
1/3 anonim válasza:
Szoptatás alatt nem szabad fogyókúrázni,az a pár kiló megvár addig amíg szoptatsz.
2/3 anonim válasza:
Egészséges étkezéssel, diétával tudsz fogyni. Én még a terhesség alatt is fogytam, mert terhességi cukorbetegségem volt, s diétáznom kellett. Végülis majdnem mindent ehettem, csak a cukros ételeket kerültem, igy a terhesség végére csak 1 kg pluszom volt, igaz még igy is szeretnék leadni, s ezt most szoptatás alatt csak étkezéssel lehet. Pedig már nagyon hiányzik a sport, mert én előtte heti 3X jártam edzeni. (Terhesség alatt 8 kg plusz volt, mielőtt elkezdtem diétázni). De ezt dietetikussal meg lehet beszélni, tud neked tanácsot adni.
3/3 A kérdező kommentje:
elsö babám 8honapos volt mikor elkezdtem fogyozni akkor még szopttatam és futottam igy 14kg ment le a 26helyett.aztán megont terhes lettem 8hnap mulva és most azt vissza is hiztam.nem vágyom álom alakra és önsanyargato diétára hanem vmi nem megeröltetö könnyü fogyora amivel leadhatnék 25kgot.
2011. jún. 24. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!