Holnap vagy hétfőn kezditek el a fogyókúrát? Hány kilót kell leadnotok? Milyen módszert alkalmaztok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 17:53
1/7 anonim válasza:
Ki mondta, hogy elkezdem? Nem kell. Nem fogok alkalmazni.
2/7 anonim válasza:
4-5 kilo
már elkezdtem
egészséges ételek, nincs nasi, cukros üdítők+mozgás
3/7 anonim válasza:
Holnap kezdem el. Cél egy év alatt 15 kg leadni,picit izmosodni.A fő célom pedig az egészséges életmód megtartása sportolással.
4/7 anonim válasza:
miért nem kezdtétek el a múlthéten?
úgyis megbukik, így nem lehet hozzáállni
5/7 anonim válasza:
stabil a súlyom, évek óta ennyi (165/52), csak picit platty vagyok, ezért tavasszal nekiállok sportolni:)
6/7 Brian0 válasza:
SOHA SE KILÓBAN MÉRD A FOGYÓKÚRÁT! Testzsírszázalékban kell mérni. Ha nekiállok és gyúrok két évig keményen, attól még fogyok, de a súlyom nő. Viszont kevesebb lesz rajtam a zsír. Ha a fogyást kúraként csinálod, eredménytelen lesz. Inkább vált életmódot!
7/7 anonim válasza:
Visszafogtam a kaja mennyiséget (semmi tudományos hókuszpók)másfél hónap alatt ledobtam 11 kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!