Vigantol cseppet mikor kezditek adni 1,5 éves gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Úgy tudom lassan megint kell adni. Csak hónap végén megyünk védőnőhöz akkor rákérdezek majd. Továbbra is napi 1 csepp?2011. okt. 12. 13:32
1/10 anonim válasza:
sokféle választ fogsz kapni... Én már adom hó eleje óta a kislányomnak, napi egy cseppet.De lesz majd a válaszok közt heti 2x3 csepp, meg cifrábbak, de össz "cseppszám" nagyjából 6-7 hetente, úgyhogy a legegyszerűbb a napi 1 csepp.. orvos
2/10 anonim válasza:
Mi most októberben elkezdjük, már felírattam receptre, jövö hét elején kiváltom.
(15 hónapos kisfiú)
3/10 anonim válasza:
2 éves a fiam (szept. végén töltötte), a státuszon mondta a dokinő, hogy már adjam neki napi 1 cseppet. Akkor már adtam neki 2 hete, heti 2x2 cseppet. Úgyhogy már bő 1 hónapja kapja.
4/10 A kérdező kommentje:
Használhatom ami megmaradt vagy újat kell íratni? Én mindig napi 1 cseppet adtam neki, ezután is így fogom.
2011. okt. 12. 14:33
5/10 anonim válasza:
2 hete voltunk csípőszűrésen, ott a lelkünkre kötötte az orvos, hogy két éves koráig mInden nap kapjon egy cseppet, évszaktól függetlenül.
6/10 anonim válasza:
szept.-től. Ha nem járt le, adhatod neki szerintem.
7/10 anonim válasza:
Novemberben tölti a kettőt a fiam, októbertől adom neki újra, napi 1 cseppet. A tavasszal abbahagyott, felbontott üveg helyett újat kell íratni. (A mienkből is kb. 2 heti adag hiányzott.)
8/10 anonim válasza:
Dehogy kell újat iratni. Ez nem antibiotikumos szemcsepp, ami 4 hét után megromlik... Használd bátran... első voltam..
9/10 anonim válasza:
Bocsi a közbe kérdésért, de eszembe jutott egy kérdés ezzel kapcs.
Az nem baj, ha néha 1 csepp helyett több is belepottyan a szájába? Nekem még csak 4 hós a babám.
10/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy inkább újat íratok, mert nem tároltam hűtőbe, hanem csak a fiókba volt.
Utolsó:nálam is előfordult néha hogy 1 helyett 2 ment, akkor én másnap nem adtam neki.
2011. okt. 13. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!