Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket is felháborít vagy...

Titeket is felháborít vagy már kezditek megszokni az ilyen híreket?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 5. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a világban mindíg lesznek tudatlan emberek! És a mai gyerekek egyre hamarabb érnek szexuálisan! Sajnos!!!
2010. febr. 5. 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:
igen sajnos ez így megy manapság,de az a 4 éves kislány azért már nagyon durva!
2010. febr. 5. 16:28
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

hát felháborítani nem tud, de el gondolkodom, hogy ilyenkor hol vannak a szülők?

Én biztos nem engedném megtartani a 9 éves gyerekemnek a terhességét...

ilyenkor még azt sem szabadna tudni annak a kislánynak, hogy mit jelent az hogy sex!!

2010. febr. 5. 16:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez durva... Ha arra gondolok, hogy akár én is lehettem volna már anya 11 évesen (mert akkor jött meg) elborzaszt a dolog, mert akkor meséket néztem és barbiztam, örültem ha délután lemehettem egyedül a játszótérre, a szüleim állandóan az ablakból néztek. Fel nem tudom fogni, hogy egy 9 éves kislány szexeljen! Ez abnormális. Erről senki más nem tehet csak a szülők. Eleve hogy fordulhat az elő, hogy egy 9 éves gyerek lefeküdjön valakivel??? Maximum a macijával aludni...
2010. febr. 5. 16:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
De azért az 5 éves kislány esete se semmi! Nem értem mi visz rá egy embert, hogy megrontson egy gyereket, mert gondolom 5 évesen nem ilyeneken járt az esze annak a szegény gyereknek. :S
2010. febr. 5. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az abortuszellenes mániákusok jutnak eszembe akik szerint minden mindegy, csak a magzat fontos és meg kell szülni ha ég leszaszakad, akkor is... :S Na tessék nektek, szegény kisgyerek...:S
2010. febr. 5. 17:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Fel nem háborít, de fura. Az háborít fel, hogy a szülők töbsége nem világosítja fel a gyerekét, utána meg még élvezi is a hírverést...
2010. febr. 5. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Az 5 éves kislányt senki nem rontotta meg,saját akaratából lett anya,le is van írva,hogy hormonzavaros volt,bár tény,hogy az a pedofil elég pedofil lehetett aki ezt tette...bár lehet,hogy tini volt...én ezt is eltudom képzelni.

Amúgy itt egy kép róluk:

[link]

Ha nem állna mellette a doki simán azt gondolnm,hogy van úgy 10-12...

Amúgy a 9 évesen sem kell megrökönyödni, pár éve miskolcon egy 11 éves lány szült...

2010. febr. 5. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet egy 5 éves gyerek saját akaratából anya? Leírták hogy a viselkedése megfelelt a korának, akkor is ha képes volt kihordani egy gyereket....

Szerintem már az a morbid, hogy egy 5 vagy 9 éves gyereket anyának neveznek! Na nehogymár ennyire mindenek fölött álljon az anyaság... Ez azért már túlzás.

2010. febr. 5. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
igazad van nem jól fogalmaztam ,...bocsi ^^
2010. febr. 5. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!