Lehet, hogy nem jó helyre írom a kérdést, de miért van az, hogy a 21. században egyre több tizenéves lány esik teherbe? Engem ez teljesen felháborít, mert a csapból is a fogamzásgátlás folyik! 22/L
Azért mert felelőtlenek és már az is úgy mond "menőnek " számít ha gumi nélkül csinálják...nem egyszer voltam ennek fültanúja a középsuliban...
Erre nem lehet mit mondani hogy hülyék :D Azt sem tudják mi hogy van csak csinálják...
20/L
Én 14éves voltam mikor elvesztettem a szűzességem,de tisztában voltam a dolgok súlyával(nem mellesleg meg a pasival 3 és fél évig együtt voltunk.)Én Anyuval rengeteget beszélgettem erről,mert engem érdekeltek a dolgok,sőt a menstruációról is.Itt vagyok 22 évesen se gyerekem se abortuszom nem volt/nincs.Barátnőmről másfél éve derült ki,hogy 6hónapos(!)Terhes.Nem hittem már akkor sem el,hogy nem tudta mi a szitu.Most egy 1éves kisfiú Anyukája viszont élete nincs.Én bulizni járok ő meg otthon van vele.Nem tudom felfogni ezeket a dolgokat.
Szerintem a fogamzásgátlás meg az egészséges táplálkozás nem egy súlyban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!