Esett már valaki az alapján teherbe amit a ciklus.hu-n ir a naptár-módszer, fiu-lány nézetnél?
Nehéz azt mondani, hogy tuti beválik, mert ilyen nincs.
De legalább kiindulópontnak jó.
Nekünk így bejött, lányunk lett, de majd meglátjuk mi lesz a második babával. Gyanítom 50-50%. :)
Mi kislányt szerettünk volna, ezért a rózsaszín napokon aktívabbak voltunk :)
Kislány lett!
De szerintem nem ezen múlik elsősorban.
Bár mi nem terveztünk előre, hogy fiú vagy lány legyen, de most visszanéztem a 2009-es bejegyzéseimet és mikor együtt voltunk (csak azon az egy napon sikerült abban a hónapban), akkor fiút jelzett.
15 hónapos kisfiú anyukája
Czeizel Endre a következő „házi praktikákat” ismeri:
Ha fiút szeretnénk:
1. Tüszőrepedéskor szeretkezzenek, mert ekkor a hímivarsejtek hamarabb „célba érnek”, nagyobb eséllyel fogan kisfiú.
2. A hüvelyt lúgosítani kell, 1 liter víz és 1 evőkanál szódabikarbóna elegyével. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos.
Ha lányt szeretnénk:
1. Tüszőrepedés előtt szeretkezzenek 36-48 órával, mert ekkor a nagyobb az esélye a kislány utódnak.
2. A hüvelyt savasítani kell, 1 liter víz és 1 evőkanál ecet elegyével. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos.
És bocsánat, még egy kérdésem lenne a 15:14-es válaszolóhoz.
Ha nekem pontos, 28 napos a ciklusom, mikor kellene ahhoz próbálkoznunk, ha fiút szeretnénk, hogy ne legyen se túl korán, se túl későn? A 14., vagy a 15. napon? Bocsánat, tutira akarunk menni, amennyire lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!