Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már valaki az alapján...

Esett már valaki az alapján teherbe amit a ciklus.hu-n ir a naptár-módszer, fiu-lány nézetnél?

Figyelt kérdés
arra vagyok kiváncsi mennyire bizhatom abban h tényleg fiam lesz ha a kék napokon próbálkozunk.van már egy kislányunk, szeretnénk kistesót, lehetőleg fiút.
2011. okt. 5. 12:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
tutira akkor tudsz menni, ha pontosan méred a hődet és pontosan tudod, hogy mikor van peteérésed. jobban mondva pontosan akkor tudod, ha már túl vagy rajta, akkor látszik a hőgörbén. de ha hőmérőzöl pár hónapot akkor már tudni/látni fogod, hogy neked mikor van péd
2011. okt. 5. 21:10
 12/16 A kérdező kommentje:
én is csak most jövök rá mikor van p.é., eddig nem figyeltem oda a testemre, de nagyon szeretnénk egy kisfiut. sőt, még azt is megkockáztatnánk hogy úgy dőzitsük h apa szülinapján szülessen. tudom h ez túlzás,amúgy a kislányunk az én szülinapomon született és olyan szép lenne....csak túl tkéletes:))
2011. okt. 5. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...de mi anno 100% h a Pé napján voltunk 1ütt de lányunk lett nem fiú!
2011. okt. 5. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem lanyom kellett volna legyen a szamitas szerint,annyira bele eltem magamat,aztan el mentunk 4d-re,es ott mundtak h ezer szazalek h fiu,ki akadtam kicsit,nagyon szerettem volna kislanyt,ido kell kellett ahoz h most fel fogjam h kisfiam lesz.Majd ha magamhoz olelem akkor biztosan nem fog szamitani,nagyon kislanyos vagyok,de ez van.Egeszseges legyen,az a lenyeg.25h kismama
2011. okt. 6. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz a beleélés. Nekünk a 12 hetes UH-n mondta a diagnoszta, hogy fiúnak látja, nagyon örültünk, hogy a lányunk után fiú lesz, aztán 4 hét múlva a 4D-n derült ki, hogy kislány. Sírtam, annyira rossz volt, mert beleéltem magam, hogy fiú lesz. Nem is úgy vártam a végét már a hír után, de persze, miután megszületett, és azóta is, imádom a 2. lányomat (is). Nem cserélném le egy fiúra se! Majd a 3., fiú lesz:)
2011. okt. 6. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett veled azóta?
2016. márc. 19. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!