Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek melyik módszer vált be?...

Kinek melyik módszer vált be? Ciklus.hu fiu-lány nézet, Jónás módszer?

Figyelt kérdés
Van egy 10 éves kisfiam.Szeretnénk kistestvért és ne tartsatok önzőnek,de egy kishuginak örülnénk!!Az érdekelne,hogy valakinek sikerült-e így a Jónás vagy a ciklus - fiú-lány módszer szerint teherbeesnie és tervezett nemű babónak megszületnie?A két módszer teljesen máskorra írja a lehetőségeket :-( ezért érdekelne kinek melyik vált be!Előre is köszi a válaszolóknak!
2009. jan. 23. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a jónás naptár jót mutatott.

1 lányom

1 fiam van:-))

2009. jan. 23. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem tudom pontosan melyik módszer,de nekem mindhárom gyerekem így készült,100%-os a találat.

Figyeltem a pé-t.Mondjuk nekem nagyon pontosan 28 napos a ciklusom.De a hüvelyváladékból is tudom mikor van pé.

A fiam úgy készült,hogy pont a sejtett termékeny napon voltunk együtt.A lányaimmal pedig előtte 1-3 napon.

A lány spermiumok lassúbbak,de hosszabb az élettartamuk,ezért ők meg tudják élve várni amíg kiszabadul a petesejt.A fiúk gyorsabbak,de kevesebb ideig élnek,aki azt akar pont pé-kor kell együtt lenni,mert akkor fiúra nagyobb az esély.

Persze nem 100% ez a módszer sem,meg el is lehet számolni,nekünk mindig sikerült.

Remélem nektek is fog,sok sikert,üdv.

2009. jan. 23. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:

en egy advanced woman calendar nevu progit hasznaltam, fiut jelzett es bejott

utolag megneztem a jonas naptarat, fiu 2-t jelzett, es bejott

a kinai naptar fiut jelzett, es bejott

fogalmam sincs, hogy melyiknek "koszonheto".

2009. jan. 23. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!