Titeket is felháborít vagy már kezditek megszokni az ilyen híreket?
2010. febr. 5. 16:21
11/15 anonim válasza:
engem felháborít, mert mindig az jut eszembe, milyen szülei lehetnek...én 9 éves koromban még azt sem tudtam, pontosan mi is az a szex...
12/15 anonim válasza:
Nézzétek meg az évszámot amikor az 5 éves kislányból anyuka lett és,hogy HOL történt!!!
Van fogalmatok róla,hogy mik történtek Peruban és a mai napig mi megy ott?
Ezen az eseten nem csodálkozom.
Viszont a kínai "anyukán" én is megrökönyödtem.
Pont egy ilyen vallásos,mai napig kommunista országban,ahol a lányok nem beszélhetnek még a menstruációról sem,mert az tisztátalanság és bűn!
Na ezen már felháborodtam.
Tuti,hogy családon belüli erőszak történt,általában pont az édesapa gyalázza meg a saját lányát.
Kicsit olvassatok utána Peru és Kína történelmének,ideológiájának,máris nem lesznek ezek a történetek olyan hihetetlenek.
13/15 anonim válasza:
Engem felháborít.Nézzetek rá egy 5 éves gyerekre!...és most gondoljatok bele,hogy anya.Atyaúristen!Ez szerintem beteges.
14/15 anonim válasza:
Ezeknek a gyerekeknek a szüleit simán le kéne csukni. Egy 5 és egy 9 éves gyerek nem a szentlélektől lesz terhes. Megvetem az ilyen szülőket.
15/15 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy önként csinálta a gyerek, erőszak történt. Elő kéne venni a szülőket is, hogy miért nem vigyáztak jobban a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!