15 éves vagyok és kb 165 cm és kb 62 kilo. Elkezdhetem a
fogyokurát?
Figyelt kérdés
mert azért van rajtam sulyfelesleg és nem nagyon birom elviselni
nem azt mondom hogy nagyon kövér vagyok de azért van rajtam sulyfelesleg és ez nem nagyon teccik , föleg hogy hamarosan itt a bikiniszezon a rovid szoknyák rövid felsök és bizony kilognak a felesleges kilok.elég kinos igy is ..:( sokszor nézek a tükörbe és nem azt látom amit szeretnék .de attol félek hogy télleg megállok a fejlödésben és nem nönek majd a melleim és esetleg a menzeszem is megáll mert jasnos volt már ilyen és szüleim segittettek visszaállnom de most ujra felszedtem a kilokat. nem akarok csontvékony lenni csak csinos kérlek válaszoljatok
2008. febr. 12. 18:23
1/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy sokat mozogj, például járj futni vagy aerobicozni, vagy ha nincs lehetőséged eljárni valahová, akkor csak egyszerűen ugrálj otthon zenére. A fő, hogy ne úgy kezdd, hogy na akkor most és amennyit csak kibírsz, majd a végén úgy esel össze. Fokozatosan állj neki, és hétről hétre jobban fogod bírni, és akkor csinálhatsz többet is. Az evéssel pedig úgy bánj, hogy ne egyél össze-vissza mindent. Nem a fogyókúra a lényeg, főleg nem ilyen fiatal korban, hanem hogy ne egyél össze minden marhaságot. Csak akkor vegyél magadhoz valamit, ha a hasad éhes, nem amikor a szemed megkívánja. Ez nagyon fontos. Délelőtt például egyél gyümölcsöt, és igyál minél több ásványvizet, délben egyél rendesen, de ne túlozd el. Délután zöldségek, meg pár apróság. És éjszakára ne egyél nehéz ételt, ami megülheti a gyomrodat!
2008. febr. 12. 19:41
2/6 anonim válasza:
Kerüld a csipszet, édességet, üdítőket. Helyettük egyél gyümölcsöt. Jah, de a gyümi lehetőleg ne banán legyen, hanem valai más, mert abban sok a kalória.
Ne a kaja mennyiségét csökkentsd drasztikusan, hanem a minőségén javíts! Neke dsok fehérjére és vitaminokra van szükséged. Egyél fehérhusit mondjuk salátával vagy zöldségkörettel. Vagy tejterméket, tojást. Ezek megadják neked a kellő mennyiségű fehérjét. Meglátod, fél év és mindenki megkérdezi: mitől lettél ilyen csini?????
2008. febr. 13. 11:56
3/6 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok, mint te. :( Én kb. 60-61 kg vagyok, és idegesít, hogy nem vagyok csinos. :( De egyszerűen ha nem eszel, elgyengülsz. Velem is megesett már. Az étrendeden változtass, most én is azt próbálom! ;)
2008. febr. 13. 14:41
4/6 A kérdező kommentje:
igen valoszinüleg az a baj hogy össze vissza eszek mindne és nem nagyon figyelek az étremdemre de esténknt nem nagyon szoktam enni . amugy hetente 3 -szor járok edzésre és minden hétvégén általában egyszer lovagolok 1 másfél orát de attol függetlenül hogy az adott napon lovaglok e vagy sem mindig kimegyek és elvégzem az istállo körüli munkákat .nem szoktam enni chipset se nagyon csoki ,csak ha megninálnak .inkáb sütis vagyok :) de akkor ez a fogyokura jo számomra vagy sem ? amugy köszönöm a válaszokat és megprobálok változtatni :)
2008. febr. 13. 20:30
5/6 anonim válasza:
A sporttal sok mindent elérsz, fogyókúrát felesleges erőltetni mert ellentétben azzal amit hiszel, nem feltétlenül zsírt égetsz. Az izmaid is bánhatják, a közérzeted is rosszabb lehet, szerintem nem egészséges. Ha jobban érzed magad egy pár kilóval kevesebbel, akkor igyál sok folyadékot, de ne cukrosat, és menj le valahova rendszeresen futni pl. Annak eredménye is lesz. Az előbb leírtaknak pedig csak hátránya, és csalódott is leszel ha nem sikerül a súlyleadás csupán azzal ha krixkraxokat eszel, vagy rosszabb esetben nem eszel. Legyengüléshez is vezethet ha tútzásba viszed.
2008. máj. 18. 16:50
6/6 A kérdező kommentje:
de ha nem fogyokurázom nincs megszabott étrendem akk nem fogyok :S söt szntem inkább annál jobban össze vissza eszem:S ez a 90 napos diéta elég jonak tünik de sok rossz dolgot is olvastam hogy, kevés a fehérjabevitel és még fejlödésben lévö szervezetnek szüksége van rá meg hogy az izmokat bontja és majd a végén visszaszedem a dupláját ez viszont elég hervaszto ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!